cactus Opublikowano 30 Marca 2011 Autor #33 Opublikowano 30 Marca 2011 Wczoraj uporałem się ze zmianą wystroju. Wyleciał piach kwarcowy, na jego miejsce piach ze składu budowlanego. Sam układ skał i kilka z tych na drugiej fotce zmieniłem. Całość jak dla mnie na duży plus w porównaniu ze starym aranżem. Woda jeszcze delikatnie mętna. Jeśli wyklaruje się do wieczora to wrzuce zdj. Pozdr
cactus Opublikowano 31 Marca 2011 Autor #35 Opublikowano 31 Marca 2011 Eljot cierpliwości Tymczasem jeśli ktoś poza Tobą śledzi ten wątek podrzucam fote, niestety robiona tel, nie nadająca się do galerii. Zielona głowiczka wspomagała filtracje przy klarowaniu się wody. Już wyleciała. Jutro postaram się wrzucić coś lepszego. Pozdr.
cactus Opublikowano 31 Marca 2011 Autor #37 Opublikowano 31 Marca 2011 Fajnie że na wstępie nie usłyszałem że jest do du Dzisiaj do głównego trafiło 10szt 3cm maisonków. Przedni widok - ta mini ławica lękliwych niewiniątek wśród których jest przyszły pan i władca całego akwarium Jak dotychczas starzy lokatorzy nie tykają najeźdźców. Jeszcze dwa zdj. znalazłem w tel. /obiecuje - ostatnie.
eljot Opublikowano 31 Marca 2011 #38 Opublikowano 31 Marca 2011 Ładnie i nie ma się do czego doczepić
cactus Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor #39 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [youtube:hwljhpll] [/youtube:hwljhpll]
Rekomendowane odpowiedzi