Skocz do zawartości

paletki czy pyszczaki?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. paletki czy pyszczaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem w trakcie zakupu akwarium 500l.(200x50x50)

I dręczy mnie odpowiedź na pytanie- Co wybrać? Paletki czy pyszczaki ?

Jakie są wasz opinie, podpowiedzi? Może dzięki wam podejmę w końcu decyzję .

Pozdrawiam !

Opublikowano

Hmmm... no ciekawe co myślą klubowicze i forumowicze, może jakieś zakłady zrobimy, a Ty dopnij ankietę? Ja stawiam, że będzie 80/20 za paletkami !!!!!

Opublikowano

zecydowanie jestem też za paletkami

w końcu post któr mnie rozbawił, a nie przeraził jak większość ostatnio zakładanych ;)

koledze polecam również zapytać na forum paletkarzy co by wybrali ;)

Opublikowano

Dręczy mnie zakup nowego auta;

Myślę o czymś niedużym- Tata Indica czy BMW X1. To drugie w dieslu...

Poważnie- nie da się porównać- zależy co Ci się podoba, co chcesz itp. Tak naprawdę, szczerze to nawet dział "Obsada" jest do bani, cały w pełnej rozciągłości. Konkretne ryby, mają konkretne wymagania, trzeba się z tym zapoznać, a potem wybrać to co nam się podoba, a nie zadawać śmieszne w sumie pytania.

Ja włożyłabym do tego zbiornika jakieś pielęgniczki i stadko żwawików. Do tego schodzące z góry korzenie, piaseczek na dnie, w jednym rogu wodospadzik i byłoby cacy. Paletki są sztuczne, a Malawi śni mi się po nocach zamiast barara. To nie są fajne sny.

Opublikowano

Ja bym zmiksowała i zrobiła lekki industrial.

W myśl starej maksymy- sex, drogen und industrial.

Chciałabym w ten ów sposób zaprotestować przeciwko ograniczeniom, schematom myślowym i indolencji uczuciowej!

Paletki plus msobo magunga, do tego sporo futrowania i efekt murowany!

Opublikowano

Oj panowie panowie. Od razu hura bura :) A ja tylko zapytałem...Grzecznie zapytałem. I mam świadomość że tutaj są tutaj ZWOLENNICY WASZYCH"PYSI"! A już się sypią ironie. A nie można rozwinąć myśli? Wole "pysie" bo : mogę ich trzymać więcej niż paletek, są bardziej ruchliwe,łatwiej o rozmanzanie,są tańsze , łatwiejsze w hodowaniu, bla,bla,bla. . .

A tu mnie wszyscy od góry do dołu zmiażdżyli :o Ale jakoś się nie zrażam:)

Chyba lepiej pytać niż zrobić jakaś głupotę!

I czekam tylko na wypowiedź typu - pomieszaj paletki i pyszczaki. . . ha ha. . .

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.