majkband Opublikowano 15 Grudnia 2008 #1 Opublikowano 15 Grudnia 2008 moj pysiak zaklinował się w dziurze w wapieniu i próbowałem go wyciągać. w wyniku tego ucierpiał ale nie było innego wyjścia. nie ma kawałka płetwy i ma krzywy pyszczek. czy waszym zdaniem ma jakieś szanse? szczerze mówiąc wygląda jak po wojnie!
czester_ Opublikowano 15 Grudnia 2008 #2 Opublikowano 15 Grudnia 2008 nie mogles poprostu podniesc kamienia jakos? Mogłeś mu tym zabiegiem cos uszkodzic wewnątrz. Obserwuj, sam malo napisałes więc trudno cokolwiek powiedziec.
majkband Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor #3 Opublikowano 15 Grudnia 2008 no wlasnie nie dalo rady nawet pukałem lekko mloteczkiem z drugiej strony zeby zruszać i nic. wyszedl dopiero jak probowałem rozłupać wapień. na razie plywa ale zobaczaymy
slawek gorol Opublikowano 15 Grudnia 2008 #4 Opublikowano 15 Grudnia 2008 krzywy pyszczek ? jesli to takie fest uszkodzenie mechaniczne to lepiej jej odeslac do krainy woecznej spiruliny...
majkband Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor #5 Opublikowano 15 Grudnia 2008 zostawie jeszcze przez noc i rano zobacze w jakiej jest kondycji. zauważyłem też agresje wobec niej innych pysi
czester_ Opublikowano 15 Grudnia 2008 #6 Opublikowano 15 Grudnia 2008 a wez daj jakies ostre zdjecie... zal ryby
majkband Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor #7 Opublikowano 15 Grudnia 2008 niestety nie udało mi się zrobić lepszego zdjęcia
yaro Opublikowano 16 Grudnia 2008 #8 Opublikowano 16 Grudnia 2008 niestety pysie takie są, że szybko eliminują słabe egzemplarze.
sabotage Opublikowano 16 Grudnia 2008 #10 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jak on to przezyje to szacun. IMO wyeliminuja najslabsze ogniwo.
Rekomendowane odpowiedzi