Zabir Opublikowano 22 Maja 2008 #21 Opublikowano 22 Maja 2008 smith chetnie oddam Ci jednego z moich samcow, nawet dominanta
-ticz Opublikowano 22 Maja 2008 #22 Opublikowano 22 Maja 2008 Eee myślałem że Twój jak to prezes Kot powiedział (cytuje) : "Z pełnego wytrysku" ... hehe No ale i tak gratki wielkie
czester_ Opublikowano 22 Maja 2008 #23 Opublikowano 22 Maja 2008 No bo z pełnego wytrysku to może i on jest ale nie koniecznie tego gatunku;) Może listonosz wpadł na spirulinke i samiczka się zapomniała:) Tak na poważnie ryba może się całkiem inaczej wybarwić jednak na 50% wg. mnie będzie "dotknięta" lub inaczej "pobrudzona".
Jam Łasica Opublikowano 28 Maja 2008 #24 Opublikowano 28 Maja 2008 hmmm a pamietam jak kilka tygodni temu mielismy watpliwosci czy to na pewno saulosi i wszyscy jak jeden maz orzekli ze tak trudno czysty czy nie do kibla na peno nie pojdzie a z tym ze ohydny sie zgodzic nie moge ;p
smithpl Opublikowano 28 Maja 2008 Autor #25 Opublikowano 28 Maja 2008 ale ja to nie wdze poprzecznych paskow u samca, porownuje z fotkami z netu i taki sam... zrobie jeszcze raz fotki i wystawie :-)
Rekomendowane odpowiedzi