Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale akwarystycznym oczywiście ?

Też żartuje ;). Wiesz nie chce spawać. Myślałem o jakiejś grubej objemce.

końcówka która nachodzi na tłumik ma taką budowę :

| nachodzi na rure

\/

|~~|~~~~~~~~|

~~ |...........| <-- wylot

|~~|________|

Czyli końcówka nachodząca na tłumik ma wcięcia. Może to sie jakoś zaciska czy coś ?? Serio SIe Pytam !!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jako że wątek zaczął swe życie od kart klubowych (choć widzę że ewolułował juz nawet do porad samochodowych z zakresy spawania tłumików) chciał bym ogłosić, iz rozpoczynam kolejna edycję wydawania kart klubowych. Otrzymałem ostatnio kilka maili w tej sprawie, więc chyba juz pora zrobić kolejna akcję "karta"

Na chwile obecna mam następujące osoby na liście chętnych do karty:

Robert Iewski

Dominik Szulc

Piotr Rychlewski

Michał Matysik

M_sobo (ale nie mam danych adresowych)

smithpl ... czy ja Ci w końcu wysłałem kartę? chyba nie co? to może tez podrzucisz mi dane adresowe, i wreszcie się poprawię :)

Jeśli pominałem kogos kto pisał mi że chce kartę, to prosze sie przypomniec. Jesli ktoś nie pisał, ale myślał o tym, to teraz jest dobry moment.

Kot.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No dobra ... az wstyd się przyznac, ale nadal mam spore zalegości w kartach. Miałem strasznie burzliwy okres w pracy w który jeszcze musiałem upchnać zoobotanikę, jednak jako ze zamiast robic się lepiej, robi się gorzej i czasu mam jeszcze mniej, to dzis siedze na urlopie i robie porzadki w różnych sprawach. Zrobiłem liste i wyszło mi ze 11 osób prosilo o karte i nie dostało. Poniżej lista osób od których znalazłem maile i PW, i którzy podali mi dane adresowe. jeśłi kogoś tam nie ma, a chciał by byc, to prosze pisać. Dziś sprawdzę nazwiska z baza składek, a jutro postaram się wypisać karty, i polaminować.

1. Robert Iżewski

2. Robert Mazurkiewicz

3. Dominik Szulc

4. Marcin Kończak

5. Mirosław Kotowski

6. Michał Matysiak

7. Artur Skłodowski

8. Artur Dusza

9. Marcin Kubalka

10. Marcin Przybyłek

11. Marcin Soboń

Pozdrawiam,

Kot.

Opublikowano

No nareszcie coś się ruszyło. Juz nawet wczoraj wieczorkiem zaproponowałem pomoc w robieniu tych kart. Jak by ktoś potrzebował pomocy to służę

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.