Eutanazja ryb
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez danielj · Opublikowano
Miałem od Marcina dużo ryb, zdrowe i ładne rybska. Hodowla czysta i jak na hodowlę ryby mają dużo miejsca. Swego czasu sprzedawał też pokarmy, ale jak obecnie to nie wiem. -
Przez Robert_P · Opublikowano
U omawianego wyżej hodowcy Jacka Stusia z Żor. Tu jego strona https://pielegniceafrykanskie.pl/ -
Tak, prawdopodobnie będzie trzeba. Czekam na razie aż im hormony skoczą i zaczną tworzyć rewiry, wtedy będę bardziej widział co mam... -
Niby miałem tego świadomość i nie żałowałem piachu, mam 7-8 cm warstwę, a to i tak za mało.. Na szczęście kratki są nie na całym dnie i praktycznie szczelnie obstawione głazami.. no ale... zobaczymy... na razie jest jak jest i liczę, że tak zostanie... Jak będzie bardzo źle to będę myślał nad rearanżacją wtedy. -
Kondycja ryb bardzo dobra... Po transporcie były trochę ospałe, bo głodne... wpuszczałem do zbiornika zero więc się też nie spieszyłem, po nakarmieniu odzyskały kolory w try miga i teraz śmigają jak głupie. Zakup 43 szt., pięć gatunków i po dwóch tygodniach 100% w pełni funkcjonalna i zdrowa, bez żadnych śladów, że coś może być nie tak.... Do tego piękne wybarwienia, socolofi się mieni, samce maingano zachwycają czernią, elongatus mpanga ekstra... Ktoś tu już pytał o zdjęcia więc wrzucam co dostałem. Ryby takie ruchliwe, że to prawdziwa sztuka zrobić wyraźne zdjęcie -
Przez pozner · Opublikowano
Ja w tym swoim akwarium miałem i Aulonocary i tetrastigmy. Tetrastigmy nawet wielosamcowo (3szt). Oczywiście czym większe, tym lepsze, ale tu spokojnie dadzą radę. -
Przez yaro · Opublikowano
Wiem. Napisałem to by nie kojarzyć zakończenia współpracy z pogorszeniem jakościowym ryb z hodowli, bo nie to było powodem. -
Przez darianus · Opublikowano
Dla Auolonocar pewnie będzie ok. Mam porównanie bo miałem non mbune w 50cm a teraz mam w 60cm. Różnica jest ogromna i ja sobie nie wyobrażam non mbuny w 50cm ale to być może moje subiektywne zdanie. -
Przez pozner · Opublikowano
Nie napisałem tego w sensie negatywnym. Przecież poleciłem go.
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi