Waclaw Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor #21 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Dzięki AndrzejGłuszyca za podrzucenie wątku- przyznam, ze wcześniej na niego nie trafiłem. Tła oferowane przez kolegę @Mróz są naprawdę ciekawe, ale ja raczej zmierzam w kierunku Slim. Ale zapytam- może i takie ma w swojej ofercie.
Robson79 Opublikowano 30 Czerwca 2020 #22 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Kolega Karol @Mróz robi tła na zamówienie, więc wszelkie szczegóły jak ma wyglądać tło zależą od Ciebie. Z tego co kojarzę robił też tło slim i było zamieszczona na zdjęciach...
KUBSON Opublikowano 30 Czerwca 2020 #23 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Tła fajne ale kontakt trudny. Pisałem zapytanie 2 tygodnie temu i bez odzewu.
Mróz Opublikowano 30 Czerwca 2020 #24 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Godzinę temu, KUBSON napisał: Tła fajne ale kontakt trudny. Pisałem zapytanie 2 tygodnie temu i bez odzewu. Nie kojarzę żebym dostał jakieś zapytanie na priv na które bym nie odpowiedział Jeśli jednak gdzieś faktycznie mi umknęło to najmocniej przepraszam.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Lipca 2020 #25 Opublikowano 1 Lipca 2020 6 godzin temu, Mróz napisał: Nie kojarzę żebym dostał jakieś zapytanie na priv na które bym nie odpowiedział Może w spam weszło? 1
Mróz Opublikowano 1 Lipca 2020 #26 Opublikowano 1 Lipca 2020 Godzinę temu, AndrzejGłuszyca napisał: Może w spam weszło? Nie, już wiem jaka to sytuacja Na grupie giełdowej było pytanie w komentarzu, poprosiłem o priv (co miałem napisane w ogłoszeniu), ale wiadomości priv nie otrzymałem.
KUBSON Opublikowano 1 Lipca 2020 #27 Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Nic nie szkodzi Karolu, czasem po prostu nie ma się czasu. Pisałem na priv tu na forum. Zerknij, wiadomość z 14 czerwca. Niemniej jednak nadal chcę abyś wykonał mi tło. Edytowane 1 Lipca 2020 przez KUBSON
Mróz Opublikowano 1 Lipca 2020 #28 Opublikowano 1 Lipca 2020 Moja wina!! Faktycznie jest priv tu na KM od Ciebie!! Przepraszam bo nie zarejestrowałem tego,14 czerwca byłem na domkach z rodziną i pewnie dlatego przegapiłem to Ok kończymy tutaj bo koledze OT robimy 1
Waclaw Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor #29 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Prawie wszystkie moduły kamieni są gotowe- pozostaje malowanie. Muszę przyznać, ze koleżance i kolegom- prekursorom modułów z form silikonowych należy się Nobel . Efekt powala / pod warunkiem, ze nie skopię malowania /. Ponieważ chcę uniknąć dostawania się brudów pod moduły, wykombinowałem coś takiego: W module zrobiłem nieregularne otwory, które wewnątrz połączyłem rurą fi 75 / jeszcze nie wklejona / W ten sposób powstała przelotowa „grota”. Z zewnątrz, poza otworem, jest niewidoczna. Niższe zdjęcie- to widok wnętrza modułu. I tak chciałbym zrobić jeszcze w kilku. Co o tym sądzicie ? Pojawiły się jednak wątpliwości co do możliwości pomalowania wnętrza. Rura ogranicza dostęp do środka. I tutaj zasadnicze pytanie: czy konieczne jest malowanie środka ? 6
Tomasz78 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 #30 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Moim zdaniem to każdy duży moduł powinien być również wykorzystany jako grota, żeby ryby mogły wpływać do wnętrza. Jest to optymalne wykorzystanie ograniczonej przestrzeni w akwarium. 2
Rekomendowane odpowiedzi