Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha, u nas jest taki sam z wątróbki :D Zaraz ide po kaste. Wsadzić tam jakieś rośliny? wsypać podłoże? jakie? Grzałke włożyć? w mieszkaniu jest 20 stopni

meth: łancuch jest troche dłuzszy bo mam jeszcze baniak z rozwielitkami i hodowle glonów dla tychże

Opublikowano

Ja mam w domku gdzieś 23 stopnie, więc grzałki nie używam. Roślin mam na prawdę dużo, bo nie używam filtra. Jak masz filtr to roślin nie trzeba tak strasznie dużo dawać.

Opublikowano

Mutra - ja nie mam roslin w ogole, poza olbrzymia iloscia mchu na korzeniach..

Mech dla krewci to podstawa, mozna bez, ale to ich typowe miejsce zerowania, wiec jakis tanszy mech(np jawajski) mozesz wrzucic, do tego jaka wglebka i hulaj duszo

Opublikowano
pooh: czyli twoim zdaniem jest szansa uzyskać opłacalne ilości żywego pokarmu w 40 litrowej kaście murarskiej ??? Mówie o takiej ilości która by pozwoliła regularnie odławiać część bez szkody dla reszty populacji?

bez problemu... ja ma kleske urodzaju... jakbys byl w okolicy mozesz zabierac ile odlowisz ;)

jesli planujesz hodowle, to kup/skombinuj mlode osobniki (10 sztuk wystarczy), nie bierz doroslych, moga miec problem z przezyciem/aklimatyzacja

reszta jak pisalem...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.