Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, rosa1986 napisał:

Karolu a w jakim mieście nagrywają ten program? 🤔

Gosiu gdzie by nie nagrywali, dla Ciebie zawsze się znajdzie miejsce w samochodzie by Cię dowieźć. 😉 Chyba w Warszawie, przynajmniej tam jest adres gdzie należy wysłać zgłoszenie. 

• Dziękuję 1
Opublikowano

Wydaje mi się, że program jest nagrywany w Warszawie (a przynajmniej był). Kiedyś jadąc pociągiem do Warszawy miałem przyjemność siedzieć z ekipą która właśnie jechała na nagranie i całą drogę ćwiczyła różne zagadki.

• Lubię to 1
Opublikowano
1 godzinę temu, spiochu napisał:

Jak ktoś z ekipy będzie pociągiem/PKSem to pewnie będę mógł zaoferować transport. :)

Ja Cię w ekipie teleturniejowej widzę :)

Opublikowano

Ja bym z chęcią z Wami pojechał, ale pracuje za granicą i w Polsce jestem co dwa tygodnie na dwa tygodnie. Nie wiadomo czy jak bym musiał być w Polsce czy bym był...

Opublikowano
Ja Cię w ekipie teleturniejowej widzę

Adrian zgadzam się z Tobą.

Piotrek@spiochu niby taki spokojny a to taki zabójca pytań teleturniejowych. Myślę, że Karol S. miał by z nim nie lada problem

Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano

Koledzy. Przypomnijcie sobie jak się uśmiecham z ząbkami a potem sobie to wyobraźcie w tv... Kto potem będzie leczył te wszystkie dzieci po traumie? :D

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, spiochu napisał:

Koledzy. Przypomnijcie sobie jak się uśmiecham z ząbkami a potem sobie to wyobraźcie w tv... Kto potem będzie leczył te wszystkie dzieci po traumie? :D

Śpiochu jakos Karolak się tym nie przejmuje :D

Opublikowano
20 minut temu, spiochu napisał:

Nie kombinuj tylko zgłaszaj kandydaturę. Nie będziesz się uśmiechał tylko marsz żył brwi by dobrze odpowiedzieć.