Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, MatiK napisał:

Co ja, co ja?! Ja tylko po gitarę przyszedłem... ;)  a tak poważnie to ja wstydliwy chłopak jestem, nie nadaję się przed kamerę ;) 

Daj spokój, wysoki, szczupły, przystojny, kamera Cię pokocha :) Dawaj dawaj, zgłaszaj się i zamykamy listę chętnych. 

Opublikowano
52 minuty temu, MatiK napisał:

Co ja, co ja?! Ja tylko po gitarę przyszedłem... ;)  a tak poważnie to ja wstydliwy chłopak jestem, nie nadaję się przed kamerę ;) 

MatiK dawaj.

Nie masz pojęcia jaki ja wstydliwy i płochliwy jestem :)
Kupuj najtańszą kamerę internetową zapodawaj nam lajwy na jotubie i wstyd minie :):):)

Opublikowano

Ja nie mam parcia na szkło, więc podziękuję.

Tak na marginesie, to chyba powinna być jeszcze jakaś osoba rezerwowa, gdyby komuś coś wypadło na czas nagrania.

Opublikowano

Panowie kariery nie będziemy robić, to nie jest parcie na szkło, ma być zabawa powiązana z promocją klubu, biotopu i akwarystyki ogólnie. 

W rezerwie jest @yaro

Opublikowano
14 minut temu, aurban6 napisał:

Fajnie by było gdyby w naszych szeregach teleturniejowych wystąpiła Kobieta. Zawsze to cieplej na duchu.

Jestem jak najbardziej za. Akwarystyka to niby takie męskie hobby, a u nas dziewczyny świetnie sobie radzą. Może @suricadeby się skusiła? 

Opublikowano
11 minut temu, Mortis napisał:

Jestem jak najbardziej za. Akwarystyka to niby takie męskie hobby, a u nas dziewczyny świetnie sobie radzą. Może @suricadeby się skusiła? 

Mnie na to nie namówicie. ;) To zabawa dla młodzieży. Popieram kandydaturę @rosa1986.