Skocz do zawartości

Marzenia - wydzielone z innego Topicu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze obiecuję Wam, że stanie coś u mnie takiego :/

zamiast samochodu w garażu postawie coś takiego :)

a auta niech gniją na podwórku :)

Opublikowano

Yaro popieram takie myślenie i mam podobnie - uważam, że trzeba realizować marzenia i wierzyć w ich spełnienie, a także mieć odwagę by pójść pod prąd: kto powiedział, że trzeba jeździć super autem, i że akwarium zamiast auta to bezsens?! Tak mogą powiedzieć ludzie, którzy poza samochodem nie mają marzeń, albo nie mają odwagi/chęci by je realizować.

Ja u siebie w domu (o którym też marzę na razie tylko i wydaje mi się to kosmosem, zupełną astronomią) zamierzam od początku postawić wielkie akwa, jakiś projekt z rozmachem i co najważniejsze mam przytaknięcie i zrozumienie małżonki. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

A mi się marzy coś w rodzaju mieszkania dwupoziomowego, gdzie wejście do mieszkania jest w górnej częsci, tam są wszystkie pomieszczenia niezbędne do funkcjonwana, a dół jest cały zalany i można tam zejść na karmienie na przykład po schodach:) Rybki można oglądać i z góry - otwarta galeria + schody, no i z boku przez wodoszczelne okna. Na dole tak powiedzmy z 90 m2 openspace (z pokojami to trudno by było). A w tym... haremik saulosi 1+3:)

Pozdr

Opublikowano
A mi się marzy coś w rodzaju mieszkania dwupoziomowego, gdzie wejście do mieszkania jest w górnej częsci, tam są wszystkie pomieszczenia niezbędne do funkcjonwana, a dół jest cały zalany i można tam zejść na karmienie na przykład po schodach:) Rybki można oglądać i z góry - otwarta galeria + schody, no i z boku przez wodoszczelne okna. Na dole tak powiedzmy z 90 m2 openspace (z pokojami to trudno by było). A w tym... haremik saulosi 1+3:)

Pozdr

Taaa, jeszcze zalac piwnice i diving i freediving uprawiac :lol: oszywiscie w miedzy czasie patrzec sobie na haremi saulosi :wink:

Opublikowano
A w tym... haremik saulosi 1+3:)

A samiec by pływał po czymś takim i 8 lat szukał tych samiczek i zdechł by niestety jako prawiczek :)

Opublikowano

hehe my samce mamy wrodzony instynkt szukania samic :twisted: więc saulosi pewnie też nie miałby problemów :lol:

Opublikowano

To z tym 1+3 Saulosi, to z dzisiejszym trendem (kiedys 100cm spoko na 2 gatunku, dzis ledwo miesci sie jeden :twisted: ) bedzie prawda.

Nowy: "Hey chce miec pysie jakie polecacie?"

Klub Malawi: "Dla jednogatunkowego z Rdzawymi 1500 litrow, poki nie dorosnal do 12 cm powinno starczyc"

No coz ;d

Opublikowano

Sabotage no bez przesady, bo sam nakręcasz karuzelę litrażu ;) Ja na forum zaistniałem 6 mies. temu i było polecane 80cm jako jednogatunkowe minimum, 100cm na 2 gat. a 120cm już można było myśleć o 3 gat. (of kors niektórych, ale jednak). Dlatego nie dajmy się zwariować! ;)

Oczywiście marzenia to sfera zupełnie inna - tutaj można pokazać co komu siedzi w głowie (IMHO jedno piętro domu zalane wodą to już można by z Kasy Chorych dotacje na leczenie dostać ;) )

Pozdros

Opublikowano

Romcio, ja jestem bardzo tolerancyjny jesli chodzi o litraz, wyobrac sobei ,ze w 120 cm trzymam Hongi, Redy i DEmasoni !! A ostatnio czytam ze Redy to do 120 cm za wielkie :roll:

Na szczęście zmienię niedługo akwa na większe, bo jak to wygląda, takie duże rybska :cry:

Mnie ta tendencja troche smieszy.. ale coz, sie zobaczy :arrow: