Skocz do zawartości

Marzenia - wydzielone z innego Topicu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i od razu na wysokość ;) a potem jeszcze trochę na szerokość i jeszcze trochę na długość ;)

niestety typowa choroba "miłośnika ryb z Malawi". Nigdy nie wystarczy to akwarium co się ma, bez względu na to co się posiada :)

Potem ogranicza nas juz tylko powierzchnia mieszkania :)

Opublikowano

jak kazdego akwarysty,i kazdego co ma jakies hobby,chce miec wiecej i wiecej,he.jak robisz akwarium u szklarza,to zmniejsz wysokosc na 45cm,a ta roznice dodaj do dlugosci,,,,,,,,

Opublikowano
Potem ogranicza nas juz tylko powierzchnia mieszkania :)

a co też miałes taki sen że jest duzy pokuj i wszędzie w koło oprócz drzwi są akwaria a najlepiej takie jedno dłuuuuugie z zakretami :wink::lol:

Opublikowano

No teraz to i ja się rozmarzyłem ... baniak marzenie tyle że szybko by stamtąd wyleciało zielsko i gałęzie oraz zamieszkały pożądne rybska ;)

Opublikowano

4 chlopa stoi w srodku 4 na zewnatrz i podaja sobie 100kg kamyczki, jeden po drugim. IMO taki Amano,jakby u mnie stanął, nawet bym nic nie wymieniał bo jego akwa są genialne, chociaż w "trochę" innym stylu niż Nasze.

Litraż jak litraż, ale otrzymać takie zielsko z tym drewnem to ho..

Opublikowano
Ze 4 chłopa albo i więcej...

A skoro mowa o chłopach :D

http://www.flickr.com/photos/46386042@N00/374523183/

Trochę ich tam jest. Poszperałem trochę w necie, ten Takashi Amano to jak dla mnie artysta jego akwaria naprawdę są przepiękne, człowiek ma głowę na karku.

Znalazłem jeszcze coś takiego http://gallery.aquanubis.com/slideshow. ... me=album14

Aż łezka zakręca się w oku