Rafał80 Opublikowano 14 Lutego 2024 #11 Opublikowano 14 Lutego 2024 Właśnie zaczynam się zastanawiać. Staram się zachęcić Decco do wypowiedzenia w temacie, na razie zjechał mnie za taki pomysł na FB ;].
lukBB Opublikowano 15 Lutego 2024 #12 Opublikowano 15 Lutego 2024 W dniu 14.02.2024 o 22:40, jaras napisał(a): Aller aqua futura Ten pokarm (i tylko ten) podaje swoim rybom @triamond od startu zbiornika. Pisał, że ryby zdrowe, rosną prawidłowo i nie chorują. @Rafał80 poszukaj o tym pokarmie, ostatnio przewijał się w kilku wątkach o żywieniu ryb.
suricade Opublikowano 18 Lutego 2024 #14 Opublikowano 18 Lutego 2024 @triamond jakie gatunki tym karmisz?
ziemniak Opublikowano 18 Lutego 2024 #15 Opublikowano 18 Lutego 2024 @suricade - Chondongo saulosi, Iodotropheus sprengerae, Pseudotropheus cyaneorhabdos Maingano, Pseudotropheus Acei Luwala i z tego co pamiętam już trochę narybku 2
projektex Opublikowano 22 Sierpnia 2025 #16 Opublikowano 22 Sierpnia 2025 Chciałbym dołączyć do tematu pokarmów OmegaOne. Zakupiłem opakowanie Cichlid Flakes bo skład wydawał się ciekawy dla mojej obsady non-mbuna. Po otwarciu puszki okazało się, że w środku zamiast płatków jest właściwie miał... Być może dlatego , że zakupiłem na alleD.i dostałem z partii po zrzucie spadochronowym Czy możecie napisać gdzie kupujecie Wasze pokarmy z OmegaOne?
Rekomendowane odpowiedzi