Skocz do zawartości

Obsada do 120 cm akwa

Rekomendowane odpowiedzi

Jest wiele negatywnych opinii na jego temat. Nawet tu na forum był temat o zgonach ryb itp. U Darka masz możliwość obejrzeć całą hodowlę, zobaczyć dorosłe osobniki, wymienić się spostrzeżeniami, doświadczeniem i w ogóle pozytywnie spędzić ten czas. Ale wiadomo, że każdy chwali swoje i to jest moje zdanie.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1

U mnie jakoś zero zgonów było, dziwne nie i ryby w znakomitej kondycji, zaraz po wpuszczeniu ujawnił się dominator, więc nie mam powodów by faceta skreślać co nie znaczy że Darka nie polecam

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

To tylko się cieszyć Przecież nie będziemy się spierać, nie o to tu chodzi. Jesteśmy tu po to żeby pytać, pomagać i wyrażać własne opinie. Nikt nikomu nic nie każe

U Malawi Śłąsk decydowało to , że prowadzi sprzedaż wysyłkową i dowozi w okolicach aglomeracji Ślaskiej, a mam kolesia, który jeździ tam raz w tygodniu.

Po drugie oprócz Hary to chciałem wziąć inne np. Chewere ale tylko połowę stada, resztę chciałem z innego źródła (jelenia góra sklep Ribka, lub kłodzko.)

Po trzecie ceny ma bardzo dobre , za Harę naOlx. (4-5cm) -8zł, naprawdę ok. A Jelenia góra ceny zaczyna od 12 zł.

@mariusz-lew kupowałem Chewere u Darka, jak dobrze pamiętam po 11zł więc to żadna oszczędność kupować w Malawi Śląsk. Zerknij do galerii na moje ryby, wszystkie są od Darka Gaży. Na prawdę nie ma się nad czym zastanawiać.

Edytowane przez Bartek_De
  • Lubię to 1

• 10 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.