willY Opublikowano 20 Czerwca 2019 #81 Opublikowano 20 Czerwca 2019 NO tak ale ile? jak zrobisz malawi i wrzucisz kamienie to jest ciężar dlatego pytam ile kilo wytrzymuje szafka żebym się nie ździwił....
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 20 Czerwca 2019 #82 Opublikowano 20 Czerwca 2019 6 minut temu, willY napisał: NO tak ale ile? jak zrobisz malawi i wrzucisz kamienie to jest ciężar dlatego pytam ile kilo wytrzymuje szafka żebym się nie ździwił.... Nie masz co się martwić z ciężarem wytrzyma spokojnie , dedykowane są nawet pod Malawi
Andrzej Głuszyca Opublikowano 20 Czerwca 2019 #83 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Godzinę temu, willY napisał: NO tak ale ile? jak zrobisz malawi i wrzucisz kamienie to jest ciężar dlatego pytam ile kilo wytrzymuje szafka żebym się nie ździwił.... @willY Możesz spać spokojnie...uwierz mi , że nie słyszałem o tym aby szafka dedykowana pod dane akwa ( szafki które możesz nabyć w zestawie lub osobno dedykowane po akwa) nie wytrzymały obciążeń. No chyba ,że jakaś samoróbka zrobiona w nieprzemyślany sposób.
Moralesq Opublikowano 21 Czerwca 2019 #84 Opublikowano 21 Czerwca 2019 14 godzin temu, willY napisał: NO tak ale ile? jak zrobisz malawi i wrzucisz kamienie to jest ciężar dlatego pytam ile kilo wytrzymuje szafka żebym się nie ździwił.... Zakupiłem zestaw Glossy 150 w maju. Do akwa włożyłem 140 kg kamienia. Akwa zalane do samych wzdłużnych wzmocnień. Stoi stabilnie, nic nie trzeszczy i nie odkształca się. Zauważ, że jak wrzucisz kamienie, to wlejesz mniej wody. Szafka spokojnie wytrzyma. Jak dobrze wypoziomujesz, to nie masz się co martwić. 1
timi-akwaria.pro Opublikowano 25 Czerwca 2019 #86 Opublikowano 25 Czerwca 2019 W dniu 23.06.2019 o 22:17, willY napisał: Dziękuję wszystkim za odpowiedz. @willY, a nie lepiej zamówić sobie zestaw wg własnych preferencji, wymiarów?
willY Opublikowano 26 Czerwca 2019 #87 Opublikowano 26 Czerwca 2019 21 godzin temu, timi napisał: @willY, a nie lepiej zamówić sobie zestaw wg własnych preferencji, wymiarów? Sam nie wiem na ścianę pasuję idealnie więc nie ma co kombinować tak mi się wydaje, chyba że różnica w cenie i jakości wyszła by na plus ale nie wiem gdzie w Toruniu lub okolicach ktoś robi akwaria i szafki.
GOLUMN Opublikowano 19 Lipca 2019 #88 Opublikowano 19 Lipca 2019 Dorzucę do tematu swoje trzy grosze. Kupiłem w grudniu 2017 bezpośrednio w sklepie Aquael Glossy 260l czarne . Zmieniam wystrój i niestety zauważyłem "Bąble" na górnej i dolnej opasce silikonowej. Wczoraj wieczorem wysłałem maila ze zdjęciami do serwisu.Zobaczymy jak się to skończy.
GOLUMN Opublikowano 22 Lipca 2019 #89 Opublikowano 22 Lipca 2019 Jestem pod wielkim wrażeniem serwisu firmy AQUAEL. Właśnie dostałem taką odpowiedź: "Witam Reklamacja została uwzględniona i szkło podlega wymianie na nowe Najpierw wysyłamy nowe szkło a po wymianie zabieramy stary zbiornik Proszę podać adres do wysyłki i nr telefonu dla kuriera "
Gość Opublikowano 22 Lipca 2019 #90 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgadza się, że serwis pracuje bardzo sprawnie jednak to nie zmienia faktu, że po prostu tak nie powinno być. Pomyśl sobie ile Cię czeka pracy przy przerzucaniu wszystkiego to radość już nie będzie taka wielka. Sam serwis marki nie uciągnie.
Rekomendowane odpowiedzi