Baba Yaga Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor #21 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, egon44 napisał: Anno obserwuję cię od początku nawet zanim trafiłaś na nasze forum i powiem szczerze że zrobiłaś wielki krok do przodu poprawiając warunki bytowe swoim rybkom i widać gołym okiem że chwyciłaś bakcyla Brawo!!! Oby tak dalej!!! Andrzeju -ja Ci dziękuję za wsparcie od samego początku 1 godzinę temu, suricade napisał: To jest ten zbiornik z kominami o którym była mowa? Nie,nie.... To zbiornik ,który założyłam kilka miesięcy temu. Tego z kominami ostatecznie nie kupiłam.Posłuchałam Waszych rad i pieniądze,które miałam na to używane akwarium,przeznaczyłam na nowe,aczkolwiek niestety już dużo mniejsze.Zamiast + 1000 l będę miała wprawdzie 450l ,ale za to nowiutkie i pewne 2
marcin73m Opublikowano 28 Sierpnia 2017 #22 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Wreszcie jest! Stałe (mam nadzieję) i skondensowane źródło informacji, fotek i filmów z jednego z piękniejszych baniaków na forum Jeszcze raz gratulacje Anka i czekam niecierpliwie na rozwój wydarzeń związanych z "rozdwojeniem" zbiorniczka
Baba Yaga Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor #23 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 8 godzin temu, marcin73m napisał: Wreszcie jest! Stałe (mam nadzieję) i skondensowane źródło informacji, fotek i filmów z jednego z piękniejszych baniaków na forum Jeszcze raz gratulacje Anka i czekam niecierpliwie na rozwój wydarzeń związanych z "rozdwojeniem" zbiorniczka Dziękuję Marcin- taki mam zamiar by uwieczniać tu najważniejsze momenty z życia moich podopiecznych
Baba Yaga Opublikowano 7 Września 2017 Autor #24 Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Wczoraj udało mi się po raz pierwszy nagrać tarło u moich Zebroidesów Cobue,a właściwie jego małą część. Dotąd zawsze samiec tak głęboko podkopywał kamienie przygotowując się do tarła,iż mogłam się tylko domyślać co tam się dzieje Przepraszam za słabą jakość,ale środek dnia ,a akwarium stoi przy oknie Edytowane 7 Września 2017 przez anna 8
Baba Yaga Opublikowano 24 Września 2017 Autor #25 Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Dodaję kolejny filmik Maison rośnie i z dnia na dzień zachwyca mnie coraz bardziej.... To już nie jest sama uroda tej ryby; to jest TO COŚ,co sprawia,że widzisz najpierw JEGO,a potem akwarim i całą resztę Uwielbiam go i z wielkim zainteresowaniem obserwuję jak dorasta i pięknieje Widoczne na filmiku trzy Demasoni i dwa kulfony w końcu wyłapię .......mam nadzieję Póki co 1:0 dla nich Edytowane 24 Września 2017 przez anna 5
Mortis Opublikowano 24 Września 2017 #26 Opublikowano 24 Września 2017 Dla Misona jeszcze masy brakuje, jak załapie mięśni wtedy już na maxa będzie ekstra 1
Baba Yaga Opublikowano 24 Września 2017 Autor #27 Opublikowano 24 Września 2017 3 minuty temu, Mortis napisał: Dla Misona jeszcze masy brakuje, jak załapie mięśni wtedy już na maxa będzie ekstra No taaaak... to jeszcze dzieciak; niemniej jednak już przykuwa uwagę - przynajmniej moją
Andrzej Głuszyca Opublikowano 24 Września 2017 #28 Opublikowano 24 Września 2017 ...po prostu super akwa! 1
egon44 Opublikowano 24 Września 2017 #29 Opublikowano 24 Września 2017 Miło się patrzy na tak zajebiaszczy baniaczek 1
pozner Opublikowano 24 Września 2017 #30 Opublikowano 24 Września 2017 Piękny ten Maison. Od razu rzuca się w oczy. Cobue też bardzo ładny. Mdoki gdy dorosną też będą robić wrażenie. Przy tych rybach acei trochę blado wyglądają. Może ładniej by się prezentowała odmiana itungi. Jest moim zdaniem bardziej wyrazista.
Rekomendowane odpowiedzi