Baba Yaga Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor #11 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 14 minut temu, AndrzejWalb napisał: Aniu......to są Twoje początki....i są świetne! Masz dla swoich ryb świetne warunki i właśnie pokazujesz nam jak je można ciekawie wykorzystać. Począwszy od litrażu poprzez aranż do samej obsady pokazałaś klasę "malawistyczną " . Gratuluję i życzę dalszego rozwoju naszego hobby.. Dziękuję AndrzejuBardzo się ciszę ,że mam z kim się podzielić moją pasją .... W domu mąż się śmieje,że nigdy nie jest pewien,czy w garach obiad ,czy piasek i kamienie 1
MatiK Opublikowano 26 Sierpnia 2017 #12 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Bardzo ładny zbiornik, piękne ryby, co tu dużo więcej pisać... z Twoją ręką to Mbunarium pewnie spowoduje u nas opad szczęk do podłogi, czekam więc na efekty oświetlenie jak rozumiem na sterowniku RomanoLindano, może mogłabyś się podzielić plikiem z ustawieniami? Bardzo fajnie się to światło u Ciebie prezentuje i świetnie podkreśla kolory ryb 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 26 Sierpnia 2017 #13 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 27 minut temu, anna napisał: W domu mąż się śmieje,że nigdy nie jest pewien,czy w garach obiad ,czy piasek i kamienie ..i już nie będzie pewny 1
Baba Yaga Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor #14 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 22 minuty temu, MatiK napisał: oświetlenie jak rozumiem na sterowniku RomanoLindano, może mogłabyś się podzielić plikiem z ustawieniami? Bardzo fajnie się to światło u Ciebie prezentuje i świetnie podkreśla kolory ryb No właśnie nie. Sterownik ów posiadam i wykorzystam w mbunarium ,natomiast tu są dwa sterowniki ( jeden do białych,drugi do RGB ),które obsługuje jeden pilot .Kolorów nie używam w ogóle ,wieczorem tylko odrobinę niebieskiego daję jako prawie niezauważalny dodatek do białego 1
lukas1987 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 #15 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Wciąż nie dowierzam, że nie miałaś wcześniej styczności z akwarystyką. Gratulacje
eazeo83 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 #16 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Aniu, gratuluję! Akwarium prezentuję się fantastycznie - gratuluję i trzymam kciuki!
Baba Yaga Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor #17 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 5 minut temu, lukas1987 napisał: Wciąż nie dowierzam, że nie miałaś wcześniej styczności z akwarystyką. Gratulacje Kilka ( kilkanaście) tygodni przed Malawi miałam coś w podobie do akwarium,ale to było nieporozumienie.Trwało krótko,było mixem welonów ,bojowników i zbrojników .Moje dzieci karmiły jak chciały ....ech ...i wtedy dopiero zaczęłam czytać ,a czytając natknęłam się na Malawi .No i tak się zaczęło. ..... Welony padły szybko,a ja Malawi tworzyłam już krok po kroku, ogarniając podstawy i ciągle się ucząc. 2 1
egon44 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 #18 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Anno obserwuję cię od początku nawet zanim trafiłaś na nasze forum i powiem szczerze że zrobiłaś wielki krok do przodu poprawiając warunki bytowe swoim rybkom i widać gołym okiem że chwyciłaś bakcyla Brawo!!! Oby tak dalej!!!
Bezprym Opublikowano 27 Sierpnia 2017 #19 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dobre rady w połączeniu z dobrą ręką do aranżacji i efekt jak widaćWysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1
suricade Opublikowano 27 Sierpnia 2017 #20 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 To jest ten zbiornik z kominami o którym była mowa?
Rekomendowane odpowiedzi