MateuszT Opublikowano 27 Marca 2008 #41 Opublikowano 27 Marca 2008 kiedyś sprawa ta była już na forum omawiana bo podobne praktyki można było zobaczyć na jakims filmiku youtube [jak ktoś pamieta dokładnie topic z dyskusja to poproszę o link] Link do tej dyskusji: http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.p ... highlight= Tamtego delikwenta chyba udało się naprostować, bo filmy z youtube usunął .
czester_ Opublikowano 27 Marca 2008 #42 Opublikowano 27 Marca 2008 Ja tylko króciutko powiem że jak MekkaB to zobaczy... oj będzie się działo:) Oczywiście popieram kolegów i radze nie chwalic sie takimi praktykami w gronie miłośników pyszczaków jak również zastanowić się czy napewno dobrze robisz :roll:
mars Opublikowano 27 Marca 2008 #43 Opublikowano 27 Marca 2008 Mateusz dzięki - bo tej dyskusji nie czytałem - miałem na myśli inną - tam było ostrzej ale to moze jeszcze na starym forum było :? i radze nie chwalic sie takimi praktykami ja tam radze tego nie robić
jack_br Opublikowano 27 Marca 2008 #44 Opublikowano 27 Marca 2008 Mars myślę że wiem jaką sprawę miałeś na myśli i faktycznie było to na starym forum, było wtedy ostro i gorąco i to za sprawą artykułu który ukazał się w NA. Były tam zamieszczone foty i cała " instrukcja obsługi " wyciągania z pyska młodych za pomocą patyczka higienicznego.
Rekomendowane odpowiedzi