Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny zbiornik ? jednak otoczaki mają swój urok. Jarku jak utrzymujesz kamienie w tak nienagannej czystości? Jestem w szoku, że nic ich nie porasta.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

@egon44 Dziękuję. Jakoś we trójkę dają radę. Odpukac - dogaduja się. Mam nadzieję, że nie piszę tego w złą godzinę. ;)

@Bartek_De Za czystość kamieni odpowiada glonojad. Gdy go zakupiłem to jakiś taki rozleniwiony był ale gdy usłyszał moje rozmowy i groźby, że jak nie zacznie pracować na prowiant to pójdzie do zoologia to się chlopina ogarnął. ;)

20181030_201248-1.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Fakt. Potrzebował czasu na rozkręcenie. Teraz już nic nie mam mu do zarzucenia. 

Dzięki jeszcze raz za pozytywne słowa. :)

Opublikowano
7 godzin temu, Jerry_jerry napisał:

@egon44 Dziękuję. Jakoś we trójkę dają radę. Odpukac - dogaduja się. Mam nadzieję, że nie piszę tego w złą godzinę. ;)

Też mam w swoim zbiorniku trzy samce i dają radę...                                                                      Ostatnio trzeci samiec się wybarwił,a prezentuje się tak - 

42849277_485522481857887_5929910021004460032_n.thumb.jpg.cec302f051d0bf4c2ae97bada68873fb.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, egon44 napisał:

Ostatnio trzeci samiec się wybarwił,a prezentuje się tak - 

42849277_485522481857887_5929910021004460032_n.thumb.jpg.cec302f051d0bf4c2ae97bada68873fb.jpg

No również całkiem, całkiem. :) Też bym chciał mieć trzech kawalerów alfa.:) Może nie alfa ale w pełni wybarwionych.

Opublikowano
7 godzin temu, Jerry_jerry napisał:

No również całkiem, całkiem. :) Też bym chciał mieć trzech kawalerów alfa.:) Może nie alfa ale w pełni wybarwionych.

Dziękuję :)  

Trzeba dać im czasu...

Ja ryby mam od roku i po tym czasie trzeci samiec dopiero mi się wybarwił...