Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, iquitos68 napisał:

Nie wiem czy widziałeś samice od @BombeL

Też Wf i też żółta.

Wydaję mi się, że to wszystko kwestia oświetlenia i ustawienia balansu bieli / podkręcenia kolorów na aparacie jak również ekranu na którym wyświetlamy zdjęcie. Patrząc teraz na fotki, to ten mój maluch wygląda dokładnie jak samiczka ze zdjęcia @BombeL. Mimo wszystko, Twój Livi wygląda najbardziej zjawiskowo ;)

• Lubię to 1
Opublikowano
13 godzin temu, bojack napisał:

Wydaję mi się, że to wszystko kwestia oświetlenia i ustawienia balansu bieli / podkręcenia kolorów na aparacie jak również ekranu na którym wyświetlamy zdjęcie

To dorzucę jeszcze fotkę z komórki pstryknieta ot tak sobie przed momentem bez zmian ustawień. Sory za te skarpetki w tle ale miało być live ;-) 

DSC_6576.thumb.JPG.4b8a7619054c0d431dbf23a4496eecff.JPG

• Lubię to 8
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wow:icon_eek: Miałem kiedyś u siebie podobną akcję. Około 10cm samica Frejka złapała tak prawie 4cm Aulonocarę. Po kilku minutach ją wypluła, jednak ta miała po tym problem z utrzymaniem poziomu, pływała jakby miała do ogona przywiązany balon. Po kilku dniach musiałem skrócić jej męki.

Z Twoim Nimbo wszystko w porządku?

• Lubię to 1
Opublikowano

Oczy ma na szczęście całe. Tak samo kościec. Ma mocno poobcieraną skórę na pysku, ale z tych ran powinien się wylizać.  Jadł już wieczorem razem z pozostałymi rybami, co stanowi dobry prognostyk.

• Lubię to 5
Opublikowano
1 godzinę temu, iquitos68 napisał:

Edit: Nimbo przeżył. Okazał się zdobyczą zbyt dużą dla tyrana, który ostatecznie wypluł zdobycz.

Myślałem że sam go wyciągnąłeś ;) .

• Haha 1