Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pies dostał oczywiście prezent pod choinkę, ale czy można by zapomnieć o rybkach?

Moje pyski też dostały prezencik, ale oczywiście jest to bardziej prezent dla mnie :-)

Ja podarowałem pyszczakom książkę na którą miałem już ochotę od dawna - aż wstyd że jej nie miałem :oops:

coverPLmarzenna.jpg

A co Wasze pysie dostały pod choinkę? :D

Opublikowano

Ja swoim 3 razy przez tydzień wyczyściłem przednią szybę i odmuliłem dno żeby cieszyło je i mnie:D Z tym, że chyba nie za bardzo mi się to podoba bo może i akwarium wygląda wyśmienicie za to pysiaki w tym tygodniu gdy podejde za blisko chowają się jak na obcego:P W sumie ściąłem włosy ale to 4 miesiące temu było, a szyba raz na tydzień także idealnie wyczyszczona:P

Opublikowano

Oj czester_ to właśnie tak postępują nieklubowicze?

Czyżbyś miał taki syfek, że musisz 3 razy w tygodniu szyby czyścić? Wstyd.... ;-)

Opublikowano

Moje wariaty dostały dawno im obiecywane Dainichi, i jak na wariatów przystało prezentem wzgardziły, ale pewnie z czasem się przekonają.:)

dainichi.jpg

Blizniak2 jak przeczytasz książkę podziel się wrażeniami na forum.

Opublikowano

Moje również dostały "zjadliwy" prezent. Do menu dołączyły 3 nowe pokarmy, w tym dwa z O.S.I. - spirulinka i cichild :wink: zwłaszcza ten drugi chyba bardzo przypadł im do gustu :D

Opublikowano
Oj czester_ to właśnie tak postępują nieklubowicze?

Czyżbyś miał taki syfek, że musisz 3 razy w tygodniu szyby czyścić? Wstyd.... ;-)

Tak na poważnie studiuje i mieszkam teraz w Krakowie, a akwarium mam w swoim rodzinnym domu i niestety jak kiedyś czyściłem szybe co drugi dzień tak teraz mogę tylko przez weekend jak jestem w domu. Ale bez obaw, syfku nie ma;)

Opublikowano
Blizniak2 jak przeczytasz książkę podziel się wrażeniami na forum.

tej pozycji nie da rady przeczytać wraca się ciągle i ciągle się coś odkrywa :wink:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.