blizniak2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 #1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mój pies dostał oczywiście prezent pod choinkę, ale czy można by zapomnieć o rybkach? Moje pyski też dostały prezencik, ale oczywiście jest to bardziej prezent dla mnie :-) Ja podarowałem pyszczakom książkę na którą miałem już ochotę od dawna - aż wstyd że jej nie miałem :oops: A co Wasze pysie dostały pod choinkę? Cytuj
czester_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 #2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja swoim 3 razy przez tydzień wyczyściłem przednią szybę i odmuliłem dno żeby cieszyło je i mnie:D Z tym, że chyba nie za bardzo mi się to podoba bo może i akwarium wygląda wyśmienicie za to pysiaki w tym tygodniu gdy podejde za blisko chowają się jak na obcego:P W sumie ściąłem włosy ale to 4 miesiące temu było, a szyba raz na tydzień także idealnie wyczyszczona:P Cytuj
blizniak2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor #3 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Oj czester_ to właśnie tak postępują nieklubowicze? Czyżbyś miał taki syfek, że musisz 3 razy w tygodniu szyby czyścić? Wstyd.... ;-) Cytuj
meth Opublikowano 27 Grudnia 2007 #4 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moje wariaty dostały dawno im obiecywane Dainichi, i jak na wariatów przystało prezentem wzgardziły, ale pewnie z czasem się przekonają. Blizniak2 jak przeczytasz książkę podziel się wrażeniami na forum. Cytuj
sision Opublikowano 27 Grudnia 2007 #5 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Moje również dostały "zjadliwy" prezent. Do menu dołączyły 3 nowe pokarmy, w tym dwa z O.S.I. - spirulinka i cichild zwłaszcza ten drugi chyba bardzo przypadł im do gustu Cytuj
czester_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 #6 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Oj czester_ to właśnie tak postępują nieklubowicze? Czyżbyś miał taki syfek, że musisz 3 razy w tygodniu szyby czyścić? Wstyd.... ;-) Tak na poważnie studiuje i mieszkam teraz w Krakowie, a akwarium mam w swoim rodzinnym domu i niestety jak kiedyś czyściłem szybe co drugi dzień tak teraz mogę tylko przez weekend jak jestem w domu. Ale bez obaw, syfku nie ma;) Cytuj
grzechp Opublikowano 28 Grudnia 2007 #7 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Blizniak2 jak przeczytasz książkę podziel się wrażeniami na forum. tej pozycji nie da rady przeczytać wraca się ciągle i ciągle się coś odkrywa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi