deccorativo Opublikowano 19 Października 2016 #81 Opublikowano 19 Października 2016 Jeszcze troszkę mam tego veggie ale juz się rozglądam Karolu - No to jedyna nadzieja w CETA. i wtedy życzę ci w Białymstoku takiego czegoś
Mortis Opublikowano 19 Października 2016 Autor #82 Opublikowano 19 Października 2016 Są takie plany Heniu. Dzięki AndrzejWałb i Post Mortem przyswoiłem sobie wiedzy na temat działalności gospodarczej. Jednak jest to pomysł na niedaleką przyszłość.
MatiK Opublikowano 16 Listopada 2016 #83 Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Jakby co to ja też się piszę na ten pokarm. Co prawda nie zauważyłem żeby moje ryby reagowały inaczej na jakikolwiek pokarm, ale tak zachwalacie, że głupio nie spróbować także czekam na info o kolejnej akcji Karolu Edytowane 16 Listopada 2016 przez MatiK
Bezprym Opublikowano 16 Listopada 2016 #84 Opublikowano 16 Listopada 2016 Mortis z racji że auratusy doszły to ja jednak Veggie bym wziął. Wysłane z mojego telefonu.
Mortis Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor #85 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zrobię listę jak pokarm będzie dostępny wtedy będą zapisy by mieć jasną jasność. A tak przy okazji, poprzednio kasę przekazałem przez rodzinę, a teraz sam muszę przesłać pieniądze może ktoś się orientuje, który bank wybrać by była najmniejsza strata gotówki przy przelewie do USA ? MBank ma dobrą ofertę ale prowizje innych banków zżerają kasę zanim ta dojdzie na konto siostry, ale nikt nie jest w stanie mi powiedzieć ile tej prowizji będzie pobrane. Może Westerunion?
szczep85 Opublikowano 17 Listopada 2016 #86 Opublikowano 17 Listopada 2016 A pay pal. Możesz zrobić symulacje ile jest do zapłaty i pokaże tobie dokładny koszt. 1
Mortis Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor #87 Opublikowano 17 Listopada 2016 A to wystarczy, że jedna osoba ma konto czy siostra też musi założyć?
Alex.C Opublikowano 17 Listopada 2016 #89 Opublikowano 17 Listopada 2016 Jak bedziesz robil liste to wez mnie pod uwage pozdr
py1szczak2 Opublikowano 17 Listopada 2016 #90 Opublikowano 17 Listopada 2016 Kuszą te Wasze pozytywne opinie, jak by było jakieś kolejne zamówienie to pisał bym się na 100 g zieleniny i 300g dla mięsojadów Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi