Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, MatiK napisał:

Wątek powinien otwierać się na ostatnim poście, a nie pierwszej stronie, ale nigdzie nie mogę znaleźć opcji, która by to zmieniła...

Też miałem z tym problem ale dostałem instrukcję ;)

Po lewej stronie tytułu wątku jest kropka która przenosi na ostatnią stronę :) 

Opublikowano

hahaha, to samo chciałem napisać, że nie uwierzę dopóki nie zobaczę :) 
nawet jak jest kropka, to na głównej tablicy powinno być jakoś wyróżnione że temat ma nowe posty i guziczek do ostatniego posta, na wszystkich forach tak jest.
I jeszcze raz, nie czepiam się tylko wprowadzam konstruktywną krytykę ;)
Sygnatura nadal u mnie nie działa, co bym nie wstawił, nawet jak wstawię gołą kropkę to naruszam regulamin forum. Przydał by się jakis dymek czy coś, jakie są te wytyczne odnośnie grafik, liczby wierszy i dozwolonych załączników. Bo ta to można w nieskończoność próbować...

Opublikowano
19 minut temu, Pleziorro napisał:

Sygnatura nadal u mnie nie działa, co bym nie wstawił, nawet jak wstawię gołą kropkę to naruszam regulamin forum. Przydał by się jakis dymek czy coś, jakie są te wytyczne odnośnie grafik, liczby wierszy i dozwolonych załączników. Bo ta to można w nieskończoność próbować...

Również mam ten sam problem z wstawieniem fotki do sygnatury...

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, eljot napisał:

Po lewej stronie tytułu wątku jest kropka która przenosi na ostatnią stronę :) 

..ale ta kropka nie jest dostępna dla użytkowników  a chyba tylko dla moderatorów. Wy ją widzicie i u Was działa u nas jej nie ma.

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano

może eljot się pojawi i zrobi tego screena, wtedy będziemy wiedzieć co to jest i czy mamy to czy nie, może w ustawieniach ACP będę umiał to znaleźć i dać każdemu.

Opublikowano

Wysłałem maila do informatyka z zapytaniem czy jest możliwość odpalenia strony od ostatniego posta, kropkę pomógł mi znaleźć Eljot.

http://forum.klub-malawi.pl/forum/9-sklepy-zakupy/

te kropki pokazują się na tym poziomie i tylko w momencie gdy mamy nieprzeczytany jakiś post.

W dziale z wszystkimi przeczytanymi postami dwie chmurki są ciemniejsze, gdy jest w danym dziale coś nowego to chmurka jest biała

Opublikowano

Akurat layout na telefonie jest lepszy niż na starym forum bo przynajmniej nie trzeba non stop powiększać i pomniejszać ekranu. Jednym słowem jest przystosowany do wersji mobilnej. Przydał by się tylko link do wersji pełnej na dole forum dla malkontentów ;)
Co do przenoszenia do ostatniego nieprzeczytanego to powinno to robić forum po naciśnięciu na temat a nie po celowaniu w kropki ;) myślę, że bez problemu do ogarnięcia, dajmy tylko firmie trochę czasu na ogarnięcie drobiazgów :)

Wysłane z telefonu

• Dziękuję 2
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.