Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sygnatura u mnie działa. Wszedłem w ustawienia i sygnaturę. Bez problemu poszło. AndrzejWalb usuń proszę swoje linki do YouTube bo zajmują całe strony forum. Przynajmniej na razie zanim to ogarniemy.

Kropki u mnie są tylko w Nieprzeczytanej zawartości ale informatyk chyba zrobi, że po kliknięciu w temat będziemy przenoszeni do ostatniej strony więc spokojnie...

Tu widać kropkę:

Bez tytułu.jpg

• Dziękuję 1
Opublikowano

A u mnie sygnatura legła i nie chce się dać ogarnąć :), ale z pozytywów, to już nalicza reputację za "lajki" sprawdziłem na Tobie - post wyżej :) 

Powoli, powoli to się odbuduje i będzie jak dawniej tylko ładniej :)

Opublikowano

Strzałka w górę to odpowiednik dawnego "Dziękuję".

Plezzi spróbuj wyczyścić ciasteczka i historię przeglądarki i skasować dokładnie sygnaturę. Zwróć uwagę na puste spacja lub coś w tym stylu. Kombinuj bo u mnie poszło gładko... 

Bez tytułu.jpg

Opublikowano
17 minut temu, JemioloSeba napisał:

AndrzejWalb usuń proszę swoje linki do YouTube bo zajmują całe strony forum. Przynajmniej na razie zanim to ogarniemy.

.....:) zaraz to zrobię...Te linki były w stopce a teraz są całe filmy. Myślałem ,że ich nie widać bo je wyłączyłem.Ale już

je usuwam:)

Opublikowano

Usunąłem ciasteczka i historię, załadowałem stronę od nowa, od nowa się zalogowałem i nic, tak jak było, co bym nie zrobił to zawsze mam czerwony komunikat.
Dodatkowo jak usunę zdjęcie i chcę dać zam tekst to forum mi narzuca poprzednio wgrane zdjęcie. Jak dla mnie całkowicie niefunkcjonalna opcja i wymagająca poprawy.

sygnatura.jpg