klekot Opublikowano 31 Lipca 2016 #41 Opublikowano 31 Lipca 2016 Fajnie, że już działa nowe forum, tylko brakło powiadomienia o terminie rozpoczęcia prac nad zmianami. To duże było utrudnienie, ponieważ nic nie można było sobie poszperzać, a miałem jeden rozgrzebany temat. Cytuj
suricade Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #42 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Na tablecie (android) tematy w postach wyświetlają się literka pod literką i post się rozjeżdża. Cytuj
Dario1906 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #43 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Yoyoy wszystko fajnie super tylko nie potrafię znaleźć w ustawieniach opcji zmiany wyświetlenia postów mam teraz od najstarszego a chciałem przestawić i mieć jak zawsze od najnowszego Szacunek i gracias dla wszystkich którzy przyczynili sie do odświeżenia forum. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Dario1906 Cytuj
AKWA ŁOBUZ Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #44 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 1. Wykorzystano 161 kB z 500 kB twojego limitu załączników. ---> Czy to oznacza, ze po dodaniu kilku nowych zdjęć nie będę mógł dodawać kolejnych? Obecnie podaje mi 32%. 2. Poznikały wszystkie moje filmy z przedstawiania akwarium. One wrócą w miarę trwania prac? Ja mogę je dodać na nowo w temacie ale wolę zapytać póki co. Cytuj
DawPi Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #45 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 37 minut temu, AKWA ŁOBUZ napisał: 1. Wykorzystano 161 kB z 500 kB twojego limitu załączników. ---> Czy to oznacza, ze po dodaniu kilku nowych zdjęć nie będę mógł dodawać kolejnych? Obecnie podaje mi 32%. 2. Poznikały wszystkie moje filmy z przedstawiania akwarium. One wrócą w miarę trwania prac? Ja mogę je dodać na nowo w temacie ale wolę zapytać póki co. Zaraz podniosę limit. Daj link do tego przedstawienia. Cytuj
AKWA ŁOBUZ Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #46 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 2 godziny temu, DawPi napisał: Zaraz podniosę limit. Daj link do tego przedstawienia. To jest mój temat: Filmy zniknęły a zostały w ich miejscu tytuły, które wyskakiwały nad nimi. Filmy mam na kanale wiec mogę je dodać na nowo ale jeśli można je po prostu przywrócić to spoko. Cytuj
MatiK Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #47 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 I przyszło nowe... Trzeba się będzie przyzwyczaić. Mam nadzieję, że prace, które jeszcze trwają trochę poprawią bo forum ani trochę nie jest intuicyjne w przeciwieństwie do poprzedniego, na którym odnalazłem się w sekundę... Komunikaty dotyczące sygnatury są mało zrozumiałe, galeria to miszmasz, nie wiem gdzie czego szukać... Wątek powinien otwierać się na ostatnim poście, a nie pierwszej stronie, ale nigdzie nie mogę znaleźć opcji, która by to zmieniła... Czekam cierpliwie na rozwój sytuacji i dziękuję za poświęcony czas i pewnie niemało nerwów, osobom odpowiedzialnym za całą tą operację Cytuj
Bezprym Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #48 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Właśnie poprzednia Galeria była połączona z osobistym profilem ,dlatego była łatwiejssza do opanowania i bardziej czytelna a w obecnej panuje chaos,nie wiem nawet jak dodaje się nowe zdjęcia. Cytuj
LECHPL Opublikowano 1 Sierpnia 2016 #49 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ja sobie buszowałem na forum przez konsole siedząc na kanapie teraz niestety działa kiepsko, no i to co Pleziorno pisał dostanie się do ostatniego posta w wątku jest konieczne, chyba że idzie to jakoś poprzestawiać. Cytuj
Pleziorro Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor #50 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ja dziś próbowałem z telefonu coś sprawdzić, całkowita porażka ten nowy layout, jeśli chodzi o korzystanie z urządzeń przenośnych. Musiał bym chyba wypróbować taptalka, ale nie lubię zbędnych aplikacji w telefonie. Nic nie jest intuicyjne, nie widać nowych postów, jak gdzieś się wchodzi to oczywiście do pierwszego posta, nie wyobrażam sobie korzystania z forum na działce, przy tamtych problemach z dostępem do netu, zanim coś znajdę to minie weekend i będę musiał wracać sprawdzić na komputerze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi