Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, spiochu napisał:

Nie ma opcji, żeby przy łączeniu była dodawana informacja, że to post połączony?

Podzielam intencję Spiocha.

W "moim kiedyś" tj w 2013, treść automatycznie łączonych (przed upływem jednej doby) postów była oddzielona przerwą i przerywaną linią. Miało to same plusy i żadnych minusów.

......Ups.....niepotrzebnie się włączyłem, bo będzie odwrotnie;)

Obecnie można edytować post i jest to widoczne dla czytelników, tylko wtedy jak zaznaczy się opcję, by było widoczne. Inaczej nie jest. Uważam to za złe rozwiązanie.

......Ups.......j.w.;)

Można sobie tak dodawać i dodawać, zmieniać wcześniejsze wypowiedzi, i tak nikt tego nie zauważy. :)

Sprawdzam o 18:39, czy widać edycję. (Sprawdzałem na prośbę Sebastiana (post nr 495), kiedyś byłoby to oczywiste, bo przy jego poście była godzina utworzenia postu - teraz czytelnikowi trudno się w tym połapać - zmiana żółtym kolorem o 19:22)

18:40 nie widać bo nic nie zaznaczyłem. Jak bym odhaczył opcję, by było widać - to byłoby widać.

Opublikowano

Intencja dobra, poprzednia wersja łączenia postów lepsza, ale się nie da więc nie ma co drążyć. I po co te zaczepki? Znowu się zaraz zacznie gównoburza (za przeproszeniem) z niczego bo ktoś coś weźmie na poważnie, Panowie dajcie spokój...

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.