Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, deccorativo napisał:

W starym sofcie specjalnie ukryłem swoją datę urodzenie i wiek w nowym sofcie bez mojej zgody zostało to ujawnione a tego nie chciałem.

W starym sofcie podałem swój wiek, by nick "tom77" nikogo nie mylił.

Nie podałem daty urodzenia, bo sobie tego nie życzyłem. - również w moim przypadku, ta dana osobowa została upubliczniona.

Edytowane przez tom77
Opublikowano

Rozumiem pretensje, niestety automat nie rozróżnia tego kto coś chciał ukryć a kto nie, na dzień dzisiejszy wydaje mi się, że jedyną opcją jest usunięcie tych danych z profilu.

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Serio Panowie?

Data urodzenia w profilu jest aż tak dużym problemem? Ja rozumiem gdyby trzeba było podać PESEL i nr dowodu osobistego no ale data urodzenia? 

Yaro mnie zrozumiał ... zresztą mogę z tym żyć.

Sebastianie  - wydaje mi się, że problemem ma to nie być dla osoby zainteresowanej, a nie dla Ciebie.:)

Nawiasem mówiąc KM ma komplet informacji o nazwiskach, imionach, adresach zamieszkania, numerach kont bankowych, adresach poczty mailowej o niektórych z nas, ale to tak zupełnie na marginesie.:)

Nie mam pretensji - zwracam uwagę na problem (nawet jeśli jest to problem tylko deccorativo i mój)

Edytowane przez tom77
Opublikowano

Panie i panowie proszę o zgłaszanie niedociągnięć w wyglądzie i ogólnym użytkowaniu forum. Informatyka mamy tylko jeszcze na chwilę. Sprawy typu podpis, data itp. będziemy rozpatrywać później.

Opublikowano

Ja jeszcze proszę żeby odnośnik do Galerii na stronie głównej Serwisu kierował do nowej Galerii bo obecnie po kliknięciu pokazuje że strona niedostępna.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.