Andrzej Głuszyca Opublikowano 26 Maja 2016 #21 Opublikowano 26 Maja 2016 ...będzie miał kot swój telewizor:)
Wisz Opublikowano 26 Maja 2016 Autor #22 Opublikowano 26 Maja 2016 ...będzie miał kot swój telewizor:) Telewizor to pół biedy, gorzej jak będzie miał legowisko połączone z jacuzzi
Andrzej Głuszyca Opublikowano 26 Maja 2016 #23 Opublikowano 26 Maja 2016 Telewizor to pół biedy, gorzej jak będzie miał legowisko połączone z jacuzzi ..i tak będzie:) Mój godzinami siedział , wpatrywał się a potem właził na akwa i leżał często tam a to dlatego ,że pokrywa jednak zawsze jest ciepła a koty to uwielbiają. Malawi już go nie interesowało ale to chyba ze względu na wiek kota mojego. Ale ten Twój wygląda na ciekawskiego i młodego:) Będą dzieci miały teraz frajdę
Wisz Opublikowano 27 Maja 2016 Autor #25 Opublikowano 27 Maja 2016 Ale ten Twój wygląda na ciekawskiego i młodego:) Będą dzieci miały teraz frajdę W czasie mojej nieobecności w domu... Nie wymaga komentarza 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 27 Maja 2016 #26 Opublikowano 27 Maja 2016 W czasie mojej nieobecności w domu... Nie wymaga komentarza ...sam nie wiem co chwalić Akwa czy koty? Ten rudy jest podobny do mojego co miałem do zeszłego roku......na marginesie powiem ,że był ze mną..............23 lata:) Wiem..niewiarygodne ale prawdziwe....Akwarium w domu i koty to samo ciepło.
Wisz Opublikowano 27 Maja 2016 Autor #27 Opublikowano 27 Maja 2016 23 lata??? Niesamowite... Ciekawe, co będzie, jak wpuszczę ryby
Andrzej Głuszyca Opublikowano 27 Maja 2016 #28 Opublikowano 27 Maja 2016 Ciekawe, co będzie, jak wpuszczę ryby ..... będą miały zajęcie:) Będą kombinować jak się do nich dobrać..aż im się znudzi:)
Wisz Opublikowano 27 Maja 2016 Autor #29 Opublikowano 27 Maja 2016 ..... będą miały zajęcie:) Będą kombinować jak się do nich dobrać..aż im się znudzi:) ...albo i się nie znudzi...
Raciczka Opublikowano 28 Maja 2016 #30 Opublikowano 28 Maja 2016 U mnie już koty nie reagują na ryby. Mają totalnie w nosie. Od dawna wiedza, że nie połowią Pokrywa, zwłaszcza jak się nagrzewa, jest idealna miejscówką dla kotów.
Rekomendowane odpowiedzi