Skocz do zawartości

LedDimmerPro - firma Palabras, sterownik oświetlenia LED.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mogę użyczyć programatora (kupiony u Romka) jakby co to wezmę do Pokrzywnej to się podzielicie.

Kolega nie rzucał słów na wiatr i dostałem od niego programator usbasp za free z prośbą abym po użyciu przekazał go dalej. Co niniejszym czynię. :)

Kto chętny niech się do mnie zgłosi na PW z adresem do wysyłki. Wyślę na swój koszt z zastrzeżeniem i prośbą, żeby potem programator wysłać kolejnej chętniej osobie. Niech to będzie łańcuszek szczęśliwego przeprogramowania ;)

Wysłane z telefonu

• Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa wersja sterownika już w sprzedaży. Oficjalna cena to 144,80 (brutto), ale:

- 130,32 - dla wszystkich kupujących do 24 grudnia rabat pod choinkę (10%) - od razu uwzględnione w cenie sterownika
- 123,08 - dla KLUBOWICZÓW - cały czas 15% rabatu
- 108,60 - dla tych, którzy zdecydują się na zakup nowego sterownika a mają już sterownik w wersji 1 (pierwsza seria w dużej obudowie) - dodatkowy rabat, tylko do 24 grudnia. Rabat można samodzielnie dodać w koszyku, pojawia się automatycznie. Rabat dostępny jest tylko raz. Rabat przysługuje TYLKO osobom, które kupiły sterownik z pierwszej serii. Uprawnienia do rabatu będą weryfikowane.

- 107,91 - rabat 10% na ostatnie 3 sztuki sterownika w wersji 2.

Zapraszam do zakupów. Przypominam, że promocje kończą się o północy 24 grudnia. 

Opublikowano

A jak użytkownik pierwszej wersji może zrealizować rabat jeżeli się nie rejestrował na stronie sklepu lub kupił sterownik poprzez serwis aukcyjny?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, darkmen72 napisał:

A jak użytkownik pierwszej wersji może zrealizować rabat jeżeli się nie rejestrował na stronie sklepu lub kupił sterownik poprzez serwis aukcyjny?

Jest wyraźnie napisane w pierwszym poscie :) "Wszyscy klubowicze mają 15% rabatu" niestety nie dotyczy to użytkowników

Edytowane przez Merlot
Opublikowano

To się zgadza ale w poście nr 32 jest też kwota 108,60 dla tych co kupią nowy sterownik a mają już kupiony w wersji piewszej. Więc proszę czytaj co napisałem.

Opublikowano
5 minut temu, darkmen72 napisał:

To się zgadza ale w poście nr 32 jest też kwota 108,60 dla tych co kupią nowy sterownik a mają już kupiony w wersji piewszej. Więc proszę czytaj co napisałem.

Racja, przeoczyłem ten post, napisz może do Romka PW, tak pewnie będzie najszybciej

• Dziękuję 1
Opublikowano

Proszę się zarejestrować w sklepie i przy zakupie dodać do koszyka kod rabatowy. Na każdy zakupiony sterownik była wystawiona faktura, więc łatwo sprawdzę czy taka osoba kupowała starą wersję sterownika i czy przysługuje rabat. 

• Dziękuję 1
Opublikowano
Kolega nie rzucał słów na wiatr i dostałem od niego programator usbasp za free z prośbą abym po użyciu przekazał go dalej. Co niniejszym czynię.

Kto chętny niech się do mnie zgłosi na PW z adresem do wysyłki. Wyślę na swój koszt z zastrzeżeniem i prośbą, żeby potem programator wysłać kolejnej chętniej osobie. Niech to będzie łańcuszek szczęśliwego przeprogramowania

Wysłane z telefonu

Programator pojechał do kolegi maqus :)

Wysłane z telefonu