Skocz do zawartości

Rezygnacja Zarządu Klubu Malawi z dniem 01.01.2016 roku no i moje pożegnanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu powiedzieć, szkoda Wojtku.

No ale ciesze się, że zostajesz z nami a nie "znikasz na zawsze" :)

Powodzenia i zdrówka życzę !!!

• Dziękuję 1
Opublikowano

Harisimi – naprawdę szkoda. WIELKIE DZIĘKI !!!!!

Chciałem dodać emotkę z oklaskami, ale nie mogę znaleźć - a oklaski się należą!!

Nie krytykując poprzednich prezesów – byli normalnymi ludźmi.

Harisimi = wiedza + dar propagowania + zaangażowanie + zdolność do kompromisu.

Brak Harisimie’ego to powrót do normalności.

Mały apel do forumowiczów – mniej roszczeń, więcej wspierania – bo może być mało chętnych do Zarządu (oby nikt z dotychczasowych członków nie zrezygnował).

• Dziękuję 4
Opublikowano

Wielka szkoda:-( no ale musimy uszanować Twoją decyzję. Ze swojej strony mogę jedynie Ci podziękować za poświęcony klubowi czas :-D. Myślę że poprzeczkę zawiesiłeś bardzo wysoko ;-)

• Dziękuję 1
Opublikowano

Chyba już koledzy napisali wszystko o powodzie naszej rezygnacji. Inaczej by sprawa wyglądała jakby któryś z nas chciał stołek prezesa. Niestety nikt z nas nie chce się podjąć tego zadania. Prezes naprawdę musi poświęcić wiele swojego cennego czasu a i tak tylko wysłuchuje, że to nie tak, tamto nie tak, bo haracz, bo zarabia, bo nie działa i wiele by jeszcze wymieniać. Po nowym roku będą wybory do RS. Proponuję wszystkim tym najgłośniejszym "spróbowania tego chleba". Nie zrozumcie mnie źle. Nie piszę tego bo mam pretensje bo nie mam ich do nikogo.

• Dziękuję 5
Opublikowano

No co tu dużo powiedzieć. Kandydowałem do zarządu pod sztandarem Wojtka, bo to On mnie namówił do współpracy w zarządzie i muszę przyznać, że choć krotko to trwało to nie był to stracony czas. Bardzo dobrze nam się współpracowało i naprawdę szkoda, że odchodzi bo to człowiek z pasją i misją. Pomimo tylu pomyj jakie wylano na niego przy wyborach w tym roku i że nadal ( bezpodstawnie , aż żal było czytać )chciał być Prezesem to już świadczy że to człowiek z pasją.

Wracając do meritum ja jako członek zarządu również uważałem że należy cały zarząd podać do dymisji skoro po pierwsze nikt nie chciał zostać prezesem ( z różnych powodów), a dwa osobiście uważałem że żaden tak naprawdę nie miał mandatu do tego żeby zostać prezesem.

Ponieważ każdy głosując na nas wiedział, że Wojtek będzie prezesem, a reszta chłopaków z zarządu jest po tzw. jego myśli.

Kończąc odpowiem na pytanie czy będę kandydował do zarządu - Tak jeżeli przyszły Prezes będzie miał choć w połowie podobne podejście do klubu jak Wojtek- czyli wszelakie kwestie które były poruszane na wiosnę.

• Dziękuję 3
Opublikowano

Szczere podziękowania Wojtku za ogromne zaangażowanie i nieoceniony wkład w każdym obszarze związanym z działalnością Klubu. Za to, że podjąłeś się sterowania Klubem w bardzo trudnym okresie jego funkcjonowania w roku 2013, zawsze będziesz dla mnie współczesnym przykładem Kazimierza III Wielkiego, który "zastał Klub drewniany, a zostawił murowany" :-)

Chylę czoła również przed pozostałymi chłopakami z Zarządu za to, ile dobrego robicie dla Klubu. Mam cichą nadzieję, że w kolejnej kadencji Was nie zabraknie.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Chociaż bardzo nie podoba mi się ta decyzja to rozumiem i szanuję... Nie podoba mi się bo uważam, że Klub jak i forum, mimo kilku niedociągnięć był zarządzany bardzo właściwie. Gdzie nie ma niedociągnięć? Myślę, że gdyby nie takie osoby jak Wojciech (do którego zresztą napisałem, zanim skrobnąłem swój pierwszy post na forum i pomógł mi bez zająknięcia z obsadą i innymi sprawami początkującego, chociaż mógł napisać "poczytaj forum"), Zbyszek ze swoim ukrytym wkładem, ale i wiedzą oraz opanowaniem, Staszek, Marek, Łukasz z wiedzą i chęcią pomocy, to forum, a na pewno Klub nie funkcjonowałyby na takim poziomie jak obecny... Jestem przekonany, że gdyby nie Wy, nie zaangażowałbym się w to forum, a nawet ten biotop tak bardzo jak to ma miejsce. Ze swojej strony po prostu bardzo Wam dziękuję.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Dziękuję wam również i Prezesowi że był szefem z prawdziwego zdarzenia a nie malowanym. Tego jak w to forum tchnęliście życie nie da się opisać.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.