Skocz do zawartości

Malawi Roku i Malawi miesiąca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś ze starszych stażem kolegów lub koleżanek mógłby mi powiedzieć, dlaczego konkursy malawi roku i miesiąca zostały zawieszone? Fakt, że w 2004 r. np. nie wszystkie zaprezentowane tam zdjęcia przedstawiały akwa założone zgodnie z propagowanymi w KM zasadami, ale obecnie zdjęć w Galerii przybywa z dnia na dzień niemalże, wiele jest wysokich lotów. Czy Rada KM nie zastanawiała się nad reaktywacją tych konkursów?

Jeśli jestem jedynym niewtajemniczonym / zainteresowanym to sorry za zawracanie głowy, ale osobiście idea mi się podoba.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Super wiadomość!

No to już nie pytam więcej by nie zapeszyć, tylko trzymam kciuki ;) Cie jego mać no, miałem wyczucie :D - jak to mówią starożytne Pepiki "perfekt tajming" ;)

Powodzenia w pracach!

PS.

A czemu w ogóle zdjęto ten konkurs z wokandy?

Opublikowano

powodow bylo kilka, jeszcze za starego rządu konkurs przestal sie cieszyc duzym zainteresowaniem, zostal przesuniety/powiazany z konkursem na akwarysta.pl a pozniej nie zostal aktywowany

Opublikowano

Sysgone, pomyślałem ewentualnie by stworzyć alternatywnie do Malawi miesiąca, coś takiego jak Malawi Top 20, albo Malawi Hall of Fame ;) Jeśli np. argument ciągłej powtarzalności tego konkrusu (np. co miesiąc) odstrasza Adminów od ponownego wprowadzenia Konkursu to może właśnie zrobić cos takiego na stałe. Albo jednocześnie - Malawi Miesiąca/Kwartału plus Malawi Top 20/30/50.

Pozdrawiam

Opublikowano

No to Blizniak został chyba wywołany do odopowiedzi ;) Czekamy. Myślę, że idea warta jest pociągnięcia, gdyż poziom w galerii rośnie, a konkurs działałby dodatkowo stymulująco. Jak patrzę na te akwaria, które wygrywały konkursy w latach 2003-4 i na baniaki prezentowane obecnie, to myślę, że poziom prezentowany obecnie jest znacznie wyższy. Warto byłoby stworzyć wizytówkę Klubu Malawi, a taki konkurs mógłby się temu przysłużyć.

Także trzymam kciuki by to się udało.

Pozdrawiam

Opublikowano

No to się melduję.

Regulamin i ogólne zasady konkursu są już znane po poprawkach zostaną zaprezentowane w odpowiednim dziale.

Nagrody dla zwycięzców.....no cóż. Kiedyś ch nie było. Teraz BĘDĄ i to bardzo atrakcyjne!

I tym razem nie graniczymy się do akwarum roku. Spodziewajcie się 3 kategorii konkursu :-)

Szczegóły i odpalenie konkursu niebawem !!!

Opublikowano

Blizniak no to naprawdę są wspaniałe wieści! Ciekaw jestem regulaminu konkursu i jego formy, a także sposobów głosowania, kryteriów oceny (tylko jedno generalne czy wiele), formalnych kryteriów, jakie akwa musi spełniać (tzw. zgodność z kanonami sztuki ;) )

Myślę, że będziemy świadkami pasjonującej rywalizacji, bo jest w galerii kilkanaście/dziesiąt prawdziwych perełek zasługujących na wyróżnienie.

Powtarzać się nie będę, ale widze w tym także realizację misji niesienia kaganka oswiaty dla adeptów oraz misję rozsiewania wirusa Malawi wśród niewiernych uprawiającyh inne formy akwarystyki ;)

No i fakt, że udało Wam się jeszcze zorganizować nagrody zasługuje na brawa!

Czy możesz zdradzić, czy udział w konkursie wymaga członkostwa w KM czy można być sympatykiem/zarejestrowanym członkiem forum lub galerii?

Dobra. Wiele pytań. Najlepiej będzie chyba jak najszybciej przedstawić regulamin.

Czekam niecierpliwie, mam nadzieję, że nie jestem sam w tym oczekiwaniu. Choć pewnych b. silnych kandydatów na zwycięzców, niejako klasyków Galerii, można typować już teraz. Pewnie wiecie o których baniaczkach mówię ;)

Pozdrawiam

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.