Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już pisze;) Brałem na spółke ze znajomym od niego ryby.Wpłaciliśmy całą kase i czekaliśmy...8 miesięcy za rybami!!! Przez ten czas nie chciał oddać kasy i w koñcu wysłał ryby inne niż zamówione i wielkości 2cm a przez cały ten czas kręcił jak ta lala...szkoda słów to najgorszy sprzedawca jakiego spotkałem...

-- dołączony post:

Zamawialiśmy othoparynxy,borleye i coś jeszcze nie pamiętam...wysłał baenschi benga i red german i to na siłe braliśmy żeby po policjach się nie szwedać

-- dołączony post:

Krzysiutoja coś może napisać o tym...;)

Opublikowano
Już pisze;) Brałem na spółke ze znajomym od niego ryby.Wpłaciliśmy całą kase i czekaliśmy...8 miesięcy za rybami!!! Przez ten czas nie chciał oddać kasy i w koñcu wysłał ryby inne niż zamówione i wielkości 2cm a przez cały ten czas kręcił jak ta lala...szkoda słów to najgorszy sprzedawca jakiego spotkałem...

W moim przypadku tez coś kręcił z wysyłka i żebym sam nie znalazł kierowcy blablacar to ryb bym jeszcze pewnie nie widział .Jak znalazłem kierowców i sam napisałem do niego o której godz jadą jeszcze nr tel musiałem podawać gdzie on miał się tym zająć .To na dodatek robił problem że 14 godz to jest zbyt wcześnie a 20 zbyt późno jak to przeczytałem to mnie koleś załamał i powiedziałem albo wysyłka dzisiaj albo zwrot kasy .Jednym słowem padaczka:D .W sobote sprzedawałem kilka sztuk protemelasów bo nie pasowały mi żywieniowo do reszty obsady . Pan który brał rybki tez wspominal mi o tym kolesiu z Torunia jak dobrze pamiętam mówił mi o scieanochromisach wszystko co kupił padło .

Opublikowano

Panowie przypominam Wam o zasadzie, ze nieobecny nie może się bronić, przejdźcie więc ze szczegółami na PW. Swoje opinie już wyraziliście.

Opublikowano

Witajcie, jak to jest wkońcu z Malawianem? Polecacie czy nie? Bo nie wiem czy zawracać sobie nim głowę. A opinie czytałem różne.

Opublikowano
Witajcie, jak to jest wkońcu z Malawianem? Polecacie czy nie? Bo nie wiem czy zawracać sobie nim głowę. A opinie czytałem różne.

Tam gdzie 2 Polaków, 3 opinie ;) musisz sam podjąć decyzję po przeanalizowaniu za i przeciw z tego co wyczytałeś...

Opublikowano

Stasiu u Fuljera też już był przypadek że kobitka wciskała klientowi z naszego Forum co jej się żywnie podobało.

Wysłane przy użyciu Tapatalka.