Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy i dlaczego moderatorzy maja wieksze avatary ?

hmm dlaczego to wiadomo :)

czy trzeba miec jakies specjalne przywileje aby otrzymac mozliwosc wiekszego avatara ?

Opublikowano

Zgodnie z obecnym regulaminem wielkość avataru wynosi max 125/125 pix lub mniej

zainspirowny Twoim postem sprawdziłem i tak

kaszub 100/90

sysgone 125/107

harisimi 80/103

MateuszT 125/94

kisor125/111

Bartu_M ma obecnie nieaktywny

ja nie mam wcale

z tego wynika że z 7 osób funcyjnych na forum tylko trzy osoby maja avatar którego rozmiar jednego z boków jest max z dopuszczalnych, więc Twoje insynuacje sa nie na miejscu.

Ty również możesz mieć avatar o wymiarach 125/125 - to że obecnie Twój avatar ma 64/80 wynika z tego że wybrałes sobie na avatar obrazek o takich wymiarach, zapewniam że nic nie stoi na przeszkodzie abyć sobie wgrał avatar o wymiarach 125/125

a tak na marginesie - wielkośc nie jest najważniejsza :wink::lol:

Opublikowano

a tak na marginesie - wielkośc nie jest najważniejsza :wink::lol:

co racja to racja :)

dziekuje juz sobie poradziłem

a skoro to off topic to offtopikuje :

pytanie z innej beczki: zeby zostac członkiem klubu malawi wystarczy wpłacic wpisowe? bo nigdzie nie moge doczytac :(

Opublikowano

skoro juz offtopic, to odpowiem

sa 3 rodzaje czlonkowstwa:

- honorowe

- sympatyk

- klubowicz

tak, czy inaczej musisz zarejestrowac sie w Bazie KM.

Opublikowano

Zainspirowany tym wątkiem zmieniłem sobie avatar :) rzeczywiście nie ma ograniczenia co do wielkości. zrobiłem sobie 100x100, ale jest zlinkowany a nie wkopiowany do systemu forum

Opublikowano

Przy okazji wykorzystam temacik i wetknę się z zapytaniem. Mianowicie chciałbym też mieć obrazek pod loginem na forum. Próbowałem dwukrotnie pogrzebać we własnym profilu i wysłałem miniaturkę obrazka 80x75, i nic. Wysłałem e-maila do moderatora z zapytaniem w tym temacie i nie mam żadnej odpowiedzi. Mam status sympatyka, czy muszę mieć klubowicza? Może coś źle robię. Nadmieniam, że obrazek wysyłam z własnego komputera.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.