Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... i ja dziękuję :)

Dzbanek stawiam ja , bo trochę się oszukaliście na moją korzyść

Myślę sobie , że jak spotkanie będzie co miesiąc , to ten baniaczek co stał obok naszego stolika adoptujemy i przerobimy na Malawi , co by było milej :)

Dzięki za całkiem nowe oblicze tego forum :)

• Dziękuję 4
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może czas na piwną powtórkę :)

Przy okazji dodam , że mam do oddania prawie cały worek CR , więc jak ktoś w potrzebie to ...

• Dziękuję 1
Opublikowano

Paweł jestem za a nawet przeciw. Będzie okazja zapraszam.

A jak już jesteśmy przy temacie spotkań co myślicie o małym co nie co i dalekosiężnych pogaduchach? Może byśmy się spikneli jak ostatnio w doborowym towarzystwie. Może jakieś nowe twarze się pokażą. Poddaje temat pod dyskusje. Zapraszam wszystkich chętnych. Nie będę wyznaczał terminu ustalmy to razem.

--------------------------------------------------------------------------------

Pako nie zauważyłem Twojego posta. Ciesze się że to z Twojej inicjatywy .

JESTEM ZA ZA ZA

Opublikowano

Jędrek maj nie ucieknie zawsze będzie to kolejne spotkanie.

Popatrz na to z innej strony w kwietniu np za tydzień spotkamy się zgubisz kolejną podeszwę. A na maj będziesz miał mowy zestaw trzewików:-)

Jestem za spotkaniem za tydzień czy to w piątek czy w sobotę i oczywiściew maju też.

Opublikowano

Ten tydzień odpada ale w przyszłą sobotę powinno się udać

W tą sobotę jak jesteście ciekawi i nie macie żadnych planów zapraszam na turniej Petanque, w którym będę brał czynny udział w wraz z rodzina :) obiad w cenie wpisowego a i piwa będzie pod dostatkiem

turniej odbędzie się na Kozanowie , zapisy do 9 rano , wpisowe chyba 30 zł od osoby , więcej wiadomości na priv

Opublikowano

Dla przypomnienia odkopię może ten temat. Jako, że kwiecień powoli się kończy proponuje uzgodnić już jakiś konkretny termin no i oczywiście obsadę. Obsada zgodnie z trendami na forum musi zgadzać się żywieniowo i agresją :).

Ja w maju jestem dostępny w następujących weekendach 8-10, 15-17, 22-24 i 29-31, czyli w każdy oprócz tzw. majówki.

Opublikowano
Obsada zgodnie z trendami na forum musi zgadzać się żywieniowo i agresją :).

Czyli mięso/wszystkożerna, nie zjadająca sąsiadów przy stole:D

Podejście do roślinożerców tolerancyjne:)

Jakby zabrakło Wam toastów, to zawsze możecie wypić moje zdrowie.

Pozdrawiam Wrocław!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.