r3b Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor #71 Opublikowano 16 Lutego 2015 Dzięki:) Ostatnio się tak tylko zacząłem zastanawiać, czy mi dno akwarium wytrzyma te gruzowisko... Oczywiście kamienie stoją na piance pod panele więc powinno być chyba ok. I jeszcze jedno foto, z trochę innej perspektywy.
eljot Opublikowano 16 Lutego 2015 #72 Opublikowano 16 Lutego 2015 Gruzowisko świetne ale jak pojawią się pierwsze inkubacje będzie problem z odławianiem, a przeżywalność będzie spora
r3b Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor #73 Opublikowano 16 Lutego 2015 Myślę, że mieszkańcy sami sobie poradzą z kontrolą liczebności w tym zbiorniku. Tym bardziej, że od kiedy dołożyłem im gruzu w akwarium naprawdę zaczęło się dziać wiele ciekawy nowych rzeczy.
eljot Opublikowano 16 Lutego 2015 #74 Opublikowano 16 Lutego 2015 Myślę, że mieszkańcy sami sobie poradzą z kontrolą liczebności w tym zbiorniku. Bardzo wątpię ale obyś miał rację. Znając życie będziesz jeszcze nie raz zmieniał .
r3b Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor #75 Opublikowano 16 Lutego 2015 Miałem kiedyś akwarium roślinne i ponieważ mi się znudziło postanowiłem w nowym mieszkaniu zrobić biotop Malawi. To co teraz mogę na ten temat powiedzieć, to tyle, że biotop Malawi jest bezobsługowy w porównaniu do Holendrów! I czasami to aż siedzę, obserwuję i myślę co by tu jeszcze wykombinować żeby porobić przy akwarium.
stan Opublikowano 16 Lutego 2015 #76 Opublikowano 16 Lutego 2015 Nie martw się ilością kamboli, nic się nie stanie ;-)
Fuks Opublikowano 19 Maja 2015 #77 Opublikowano 19 Maja 2015 Jak wysokosc ma ten zestaw? Czy sprzedaja razem z szafka, czy szafka dodatkowo platna?
r3b Opublikowano 19 Maja 2015 Autor #78 Opublikowano 19 Maja 2015 Wysokość razem z opaska to chyba 63cm. Sprzedają komplety albo osobno. Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka
AFOL Opublikowano 3 Lipca 2016 #79 Opublikowano 3 Lipca 2016 Hej r3b Chciałem zapytać jak wyglądają Twoje fronty od szafki. Niestety u mnie na 2 frontach (mam zestaw 120cm) między szkłem a dechą widać coś takiego.. nie wiem? powietrze? złe przyklejenie? Pierwszy front https://postimg.org/image/uifx1i3kx/ https://postimg.org/image/hh3f33481/ Drugi front https://postimg.org/image/by0ty92dj/ O ile ten drugi jestem w stanie przeżyć, to pierwszy mnie załamuje Jak to wygląda u Ciebie? Czy nie zauważyłeś małych plamek/resztek silikonu w środku akwarium na którejś z szyb? Przyznam szczerze, że mam ich co najmniej 5szt, do tego kawałek silikonu na zewnątrz, u podstawy 2cm na 1cm. Exclusive mocno na wyrost.. PS Akwarium masz świetne!
Piter82 Opublikowano 5 Lipca 2016 #80 Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja mam taki zestaw 120 cm i u mnie nie ma żadnych skaz na frontach. Szkoło jest przyklejone do drzwiczek więc prawdopodobnie to kwestia, którą powinieneś zareklamować. Folia z szyby zdjęta? :mrgreen: Co silikonu - u mnie jest wszystko czyste a szyby sklejone idealnie - równiutkie łączenia
Rekomendowane odpowiedzi