Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wprowadzając do nazwy RED chyba już zmienia się nazwę ryby. Druga sprawa selektywna hodowla OK ale nie tak że ta ryba wygląda sztucznie i oprócz kształtu nie przypomina za bardzo ,,rdzawego". Tak czy siak wszystkie te dzwiolągi psują i to bardzo ryby nie ważne czy to będzie hongi fryeri , saulosi czy ten rdzawy.

Sorry ale nie tędy droga !!

To jest fragment oferty Cichlidenstadl- Aulonocara stuartgranti Ngara 4 - 5 cm Tank raised

Aulonocara stuartgranti Ngara 6 - 7 cm Tank raised

Aulonocara stuartgranti Ngara 8 - 10 cm Tank raised

Aulonocara stuartgranti Ngara red 4 - 5 cm RARE Tank raised .RED zmienia i nazwę i rybę.Twoim zdaniem ryba ta jest dziwolągiem bo nie jest "rdzawa" tylko "rdzawo\czerwona".Dziwny pogląd.Każdy wybiera swoją drogę nie musisz jej wskazywać.Ps.nie do końca umiem posługiwać się klawiaturą dlatego trudno mi pisać i tak wyglądają moje posty.Przepraszam.

Opublikowano

A czy można skończyć już ten "wątek" w tym wątku? Przejść na PW albo wydzielić? Za każdym razem gdy widzę nowy post tu, to klikam na temat z nadzieją, że ktoś wrzucił jakiś fajny filmik - a tu dalej to samo... Czemu mod tu nie pilnuje, że OT się zaczyna ? Jakoś w moim z jednych tematów napisałem jeden post OT z deccorativo i już mod zaczął "grozić palcem" - nie mam do niego pretensji, mam nadzieję tylko, że nie ma tu równych i równiejszych.

Dzięki i sorry za OT :)

Opublikowano
A czy można skończyć już ten "wątek" w tym wątku? Przejść na PW albo wydzielić? Za każdym razem gdy widzę nowy post tu, to klikam na temat z nadzieją, że ktoś wrzucił jakiś fajny filmik - a tu dalej to samo... Czemu mod tu nie pilnuje, że OT się zaczyna ? Jakoś w moim z jednych tematów napisałem jeden post OT z deccorativo i już mod zaczął "grozić palcem" - nie mam do niego pretensji, mam nadzieję tylko, że nie ma tu równych i równiejszych.

Dzięki i sorry za OT :)

SmyQ w remach rekompensaty.[ame]

[/ame]

-- dołączony post:

Z dedykacją dla POZNERA i STANA .[ame]

[/ame]Miłego oglądania i refleksji.
  • Dziękuję 1
Opublikowano
Z dedykacją dla POZNERA i STANA .

Nic ciekawego - przerybiony zbiornik z bastardami Fire fish , a i ta super kotwica na dnie + żółw ;-). Jedynie co fajnego zobaczyłem to background za to dam 5!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe filmiki:

Metriaclima sp. 'aggressive greyhead' at Nakantenga Island - YouTube

Kampango (Bagrus meridionalis) at Kawanga - YouTube

Ale grubo zarośnięte są te kamienie i ile drobinek (planktonu, osadów...itp....suma, sumarum pokarmu) unosi się z prądem wody. Oglądając takie filmy widzę, jak śmieszne, niedorzeczne i naiwne są nasze próby odtworzenia tych warunków. Oczywiście nie twierdzę, że nie należy do tego dążyć, ale takie filmy uzmysławiają mi, że dzielą nas od tego odległości świetlne. Te nasze serpentynity, otoczaki i inne kamulce, garaże, gruzowisko, czy jego brak, rośliny, czy ich brak....wszystko jest takie sztuczne. Gdyby ryby były w stanie to ocenić...nie dokończę ;)

• Dziękuję 2
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.