MrJoxton Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor #31 Opublikowano 9 Lipca 2014 480 litrów to też jest małe akwarium?! Bo tobie łatwo mówić jak masz 600. Ty w ogóle wiesz jaki to wielki baniak będzie?!
Bourbon Kid Opublikowano 9 Lipca 2014 #32 Opublikowano 9 Lipca 2014 480l to nie jest małe ale dla 8 dorosłych msobo raczej jest zaciasne, ja kupiłem 9 maluchów w czerwcu ubiegłego roku i teraz mam harem 1+3 selekcja naturalna może Tobie się uda utrzymać większe stadko ale możesz się rozczarować jak zaczną się przepychanki nawet między samiczkami
MrJoxton Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor #33 Opublikowano 10 Lipca 2014 Ok, sorry że się uniosłem. Nie wydaję mi się jednak, żeby było aż tak źle. Na temat msobo są zdania podzielone i ia myślę, że mi się uda utrzymać jak największe stadko. Życzcie mi więc powodzenia. ;-) Wkrótce pojawi się post nt. obasdy ostatecznej.
eljot Opublikowano 10 Lipca 2014 #34 Opublikowano 10 Lipca 2014 Na temat msobo są zdania podzielone i ia myślę, że mi się uda utrzymać jak największe stadko. Życzcie mi więc powodzenia. Kto nie próbuje ten w kozie nie siedzi Powodzenia.
MrJoxton Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor #35 Opublikowano 10 Lipca 2014 No, albo 'Kto nie ryzykuje, nie pije szampana'. Podzielam twoje zdanie Eljot.
Misiek Opublikowano 11 Lipca 2014 #36 Opublikowano 11 Lipca 2014 Tylko trochę szkoda samych ryb, gdy człowiek wyciąga martwe z akwarium.
MrJoxton Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor #37 Opublikowano 11 Lipca 2014 Aż tak źle nie może być. Poza tym myślę, że każda znajdzie swoje miejsce. Co sądzicie o rybce Labeotropheus trewavasae mpanga red?
Rekomendowane odpowiedzi