Skocz do zawartości

Pożegnanie Klubowiczów i kilka słów na temat funkcjonowania Klubu.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pemergency
Opublikowano
To co się tu wydarzyło jest po prostu przykre z czysto ludzkiego powodu. Chciałem pożegnać ludzi i zapytałem co im się nie podobało. Odpowiedziało kilka osób i dobrze że odpowiedziało ... przyjęliśmy to do wiadomości. Postaramy sie poprawić i jeszce lepiej robić pewne rzeczy, jednak wybacz forma w której zdanie zostało wyrażone jest po prostu nie do zaakceptowania. Wszelkie uwagi i owszem. Przyznasz chyba, że nie musimy się ze wszystkimi zarzutami zgadzać.

Kolego ten temat "pożegnanie klubowiczów..." powstał z wydzielenia postów z innego tematu (Klubowicze), zawierającym między innymi listę osób, które klub opuściły i tych, którzy dołączyli, a forma jaką dyskusja później przybrała nie miała akurat wiele wspólnego z samym pożegnaniem, a bardziej z naszą prywatną konwersacją, którą przeniosłeś na grunt publiczny. Co do "formy w której zdanie zostało wyrażone", to Ty się w głównej mierze do niej przyczyniłeś, publikując wycinki z naszej rozmowy, tuż po tym jak moja uwaga wytrąciła Cię z równowagi, więc jak możesz pisać, że jest nie do przyjęcia, skoro sam brałeś w niej czynny udział?

Psioczyć każdy może.

Do pomocy lasu rąk nie widać.

Polska mentalność.

Od jakiegoś czasu czytam Twoje wypowiedzi i praktycznie każda wygląda w podobny sposób, piszesz posta, w którym zazwyczaj kogoś krytykujesz, przeważnie obrażasz jakimś zmyślnym epitetem i się oddalasz w cień, nie wiele wnosząc do tematu. Potrafisz tylko patrzeć na ludzi z góry i oceniać? Traktujesz tak wszystkich, z którymi nie podzielasz poglądów?

Pomoc niejednokrotnie była oferowana, ale nie ma tutaj takich, którzy schyliliby głowę i ją przyjęli ;)

Opublikowano

Krytykuję obsady bo do niektórych inaczej się nie da.Postawi na swoim i basta.

Zresztą sam masz taką obsadę ;) Na tej linii sam sobie zaszkodziłeś :](auratus - yellow lol)Szacun.

Sporej rzeszy ludzi pomogłem, niestety nikt nie jest nieomylny i się do błędów przyznaję.

Jak pewnie zauważyłeś wypowiadam się o rybach z grupy mbuna i od pewnego czasu o predatorach.Te ryby pielęgnuję i wiem jak się zachowują.

Trochę książek i artykułów przeczytałem + doświadczenie z hodowli i wiem o czym piszę.

Patrzę z góry? Może Ty tak to odbierasz.Taką mam naturę, że czasami piszę bez ogródek.Trudno powtarzać to samo w kółko, każdemu cierpliwość może sięgnąć apogeum.

Widać chcesz dużo zmienić w funkcjonowaniu KM.Jak pisałem wcześniej, zbierz grupę adoratorów i obalcie Zarząd.Ustąpimy.Wierzę, że o wiele sprawniej pociągniecie to przedsięwzięcie.

Chyba, że znowu się mylę.Nieprawdaż?

Powodzenia w sabotażu.

Gość pemergency
Opublikowano

Ja wyszedłem tylko i wyłącznie z propozycjami, a wy potraktowaliście mnie tak jakbym co najmniej próbował zdetonować C4, na zebraniu KM. Później niestety przerodziło się to w burzliwą wymianę zdań z prezesem i pociągnęło za sobą inne wydarzenia.

Co do obsady ;) jest taka z tego względu, że nie miałem co z nimi zrobić po pęknięciu drugiego zbiornika, z którego zostały przeniesione. Natomiast nawet gdybym miał taką obsadę bo tak sobie wymyśliłem, to nie masz prawa mnie za to mieszać z błotem i ośmieszać publicznie. Po za tym przecież to dla Ciebie "nieryby", więc o co bijesz pianę? ;)

Opublikowano

Widzę że dalej nic sensownego się tutaj nie dzieje prócz wycieczek osobistych :(

Wątek zamykam na 3 dni aby adwersarze ochłonęli. Może przez ten czas wyjaśnią sobie co ich boli na PW lub czacie.

Osoby mogące dodawać komentarze mimo zamkniętego wątku proszę o uszanowanie mojej decyzji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.