Skocz do zawartości

Pożegnanie Klubowiczów i kilka słów na temat funkcjonowania Klubu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, poróżnić Waszą społeczność, czy może wąskie grono wzajemnej adoracji? ;) nazywaj rzeczy po imieniu...

Świetne słowa ;) Ja krótko mówiąc zrezygnowałem z bycia klubowiczem, dlatego, że uważam KM za wyżej zacytowane "grono wzajemnej adoracji". Ale to moje osobiste zdanie, i aboslutnie nie mam zamiaru nikogo tą wypowiedzią obrazić ;)

Dla mnie wpajanie nowym użytkownikom (bo tych jest tutaj najwięcej) własnych "widzi mi się" jest absurdalne. Co prawda nie miałem tego problemu, ale gdybym zadał pytanie na forum np. "Jaka obsada do 240, filtracja etc" i uzyskał bym odpowiedź " Uzbieraj kasę i postaw 720l z drapieżnikami" to czułbym się głęboko zażenowany i absolutnie nie spędzał tutaj czasu. Takich tematów jest tutaj dość sporo, gdzie usiłuje się wpajać jakieś swoje chore racje nowym użytkownikom. To tylko głupi przykład ale myślę, że całkiem nieźle opisuje zaistniałą sytuację na forum. Pamiętajcie panowie, że akwarystyka to nie matematyka a filtr hw daje radę, tak samo jak eheim ;)))))) Mam nadzieję, że przejrzycie na oczy i zaczniecie pomagać i radzić nowym użytkownikom mądrze i rozsądnie to wtedy z pewnością będzie ich więcej i z miłą chęcia zostaną klubowiczami.

Cieszę się, że pemergency bez owijania w bawełnę powiedział co i jak ;) Jestem zdania, że nieprzyjemne prawdy są lepsze od przyjemnych złudzeń. Pozdrawiam Was serdecznie i gwarantuję, że jak się tutaj kiedyś zmieni na lepsze to z przyjemnością ponownie zostanę klubowiczem ;)

Opublikowano

Pemer nie jestem kłamcą. Ty natomiast jesteś dziwnym człowiekiem. Tylko tyle i aż tyle. Nie pozwoliliśmy Ci zrobić czegoś co chciałeś i wpadłeś w furie. Najpierw wyrysowałeś w moich oczach Czat jako siedlisko węży, gdzie moi modowie i moi członkowie zarządu mordują Świeżaków. Liczyłeś zapewne na włożenie klinu pomiędzy Nas. Nie powiodło się więc następna próba ... stwierdziłeś i pokazałeś światu, jakim jestem bufonem i jak kradnę sukcesy innym ... jakie to dziecinne. Wiadomo, że pisząc prywatnie z jakąś osobą czasem zapominam używać formy mnogiej i piszę w pojedynczej formie ale to typowe. Na Forum bardzo uważam aby docenić każdego a to chyba ważniejsze bo blask chwały spływa na tych co trzeba. Gdybym chciał coś na tym ugrać pisałbym akurat odwrotnie. Działasz jak Rosjanie na Ukrainie, destabilizacja, ostry atak propagandowy i jak domniemam są za tobą jakieś zielone ludki. Budujesz jednak coś złego. Nie dlatego, że atakujesz mnie czy innych ludzi z Zarządu. Nie zgodzę się z Tomkiem ( przy całej wdzięczności za jego wiarę we mnie ;) ), że jestem niezastąpiony ... jestem do zastąpienia jak każdy. Uważam jednak, że potrzeba Prezesa, który będzie dobrym organizatorem, będzie dbał o prawne aspekty działania Klubu no i uczciwego człowieka mającego dużo czasu. Ty na pewno nim nie jesteś. Czy ja nim jestem ... hmm nie mi oceniać samego siebie kilka osób jest na nie kilka na tak reszta milczy. Być może żyję w krainie ułudy a Ty masz pełną rację. OK idzie to chyba sprawdzić. Proszę więc osoby które uważają że moja misja już powinna się skończyć w tym wątku. Jeśli będzie to poważna siła zrezygnuje. Na razie policzyłem 4 osoby, które mają dość mnie lub zarządu. Rzucasz błotem w celu który znasz. Jątrzysz w celu który znasz. Zbudowała się opozycja względem tego Zarządu i jak w każdym miejscu na świecie zawsze tak będzie. Nie znajduję jednak platformy porozumienia z tą opozycją. Nie ma na to szans bo chyba bym musiał czynić to czego chce ta opozycja i jeszcze przepraszać za to że śmiałem cokolwiek zaproponować ba, że w ogóle istnieje. Gdzieś na końcu jest bowiem urażona ambicja i nienawiść przyziemna i ludzka.

Co do dalszego wklejania korespondencji ... jeśli sobie życzysz dalej to ciągnąc to proszę bardzo tylko podaj mi czy wklejać to gdzie jeszcze słodziłeś czy tam gdzie już po mnie jechałeś ?

Opublikowano

Hari tak w kwestii formalnej, o składzie zarządu klubu decydują klubowicze i to ich powinieneś pytać o to czy dają ci "absolutorium" ;) - czyli pytanie jak i odpowiedzi powinny być w odpowiedniej części forum.

Gość pemergency
Opublikowano

... Dla mnie temat jest zamknięty. Każdy niech wyciągnie z niego to, co uważa za słuszne i oceni zgodnie z własnym sumieniem. Co mialem do powiedzenia to powiedziałem i nie mam zamiaru sie dalej szarpać. Jeśli Ty Wojtek masz ochotę to dalej ciągnąć to prosze bardzo, ale beze mnie, na tym etapie jest to dla mnie swoista strata czasu.

Sent using Tapatalk

Gość pemergency
Opublikowano
Posprzątałem trochę ten bajzel ;)

Mam wrażenie czy post kolegi Meszek też posprzątałeś? :rolleyes:

Kolego posprzątałeś, sporą część konkretnych informacji ;)

Opublikowano

Właśnie zacząłem szukać tego postu i już myślałem że go nie zapisałem. Bardzo chciałbym wiedzieć gdzie on jest, i dlaczego został usunięty. A może posty użytkowników automatycznie się już usuwa??

Opublikowano

Masz dobre wrażenie, wywaliłem wszystko po twoim poście w którym jak mi się wydawało skończyłeś dyskusję, ale może mi się wydawało :rolleyes:

------------

Sławek chyba się nie obrazi i napisze ten post jeszcze raz aby wszystko było w miarę spójne ;). Chyba że się mylę to spróbuję go jakoś sensownie przywrócić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.