Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem o tym importerze ryb dużo dobrego ! fajnie, że na północy Polski coś się dzieje !

Opublikowano

Właśnie zakupiłem u nich 7 copadichromisów virginalis Gold crest. Dojechały do Krakowa w bardzo dobrym stanie (przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona).

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tego sprzedawcy ? Ich strona internetowa nie działa ,ale fanpage jest cały czas aktualizowany.

Opublikowano

Zakupiłem u nich ryby i jestem zadowolony, duży wybór. Nie jest to typowy sklep, musisz się umówić. 883 651 666 Malawi, do Tanganiki numeru nie znam.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dotarły do mnie wczoraj ryby zakupione w aquaafrika. Bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Sprzedawca godny polecenia - uczciwy a i bonusik dostałem. Ryby jak na dziś są w bardzo dobrej kondycji.

Opublikowano
Jak oni to wysyłają? Dla mnie zakup ryb przez neta to nowość :-) jestem ciekawy czy do Gniezna są w stanie wysłać ryby.

Worki zabezpieczone + styropianowe pudełko. Jeżeli jest bezpośrednie połączenie PKS lub PKP Gdańsk-Gniezno to nie ma problemu. Zadzwoń - porozmawiaj.

Opublikowano

ja również pozdrawiam Sebastiana z AQUAAFRIKA :)

ryby odebrałem w sobotę rano (przesyłka pkp), zapakowane bardzo profesjonalnie, kazda ryba w osobnym podwójnym worku, worki napełnione tlenem, zabezpieczone przed przemieszczaniem w styropianowym pudle,

kondycja ryb znakomita, ryby żywe bez oznak chorobowych,

polecam

polecam