spiochu Opublikowano 4 Maja 2015 #21 Opublikowano 4 Maja 2015 Nie każdy kupuje ryby przez allegro, zapewne większość dzwoni i potem dogaduje się ze sprzedawcą a allegro bardziej za medium reklamowe robi. Wysłane z telefonu
kapsel13 Opublikowano 4 Maja 2015 #22 Opublikowano 4 Maja 2015 Dokładnie, konto allegro to porostu reklama. Z osobistych doświadczeń mogę potwierdzić, że jest to godny polecenia sprzedawca. Wysłane z mojego GT-I9100
zyw1ol Opublikowano 4 Maja 2015 #23 Opublikowano 4 Maja 2015 ok, dzięki za informację, już wysłałem wiadomość do sprzedającego. Po prostu nie chciałem zamawiać u kogoś innego :-)
MatiK Opublikowano 28 Czerwca 2015 #24 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Właśnie przyjechałem z rybami z Gdańska. Potwierdzam przychylne komentarze, ryb bardzo dużo, wszystkie wyglądają super, kontakt z Panem Sebastianem bardzo dobry, gorąco polecam! 1
jkrystian@gmail.com Opublikowano 9 Lipca 2015 #25 Opublikowano 9 Lipca 2015 Ja także byłem osobiście w Aquaafrika sprzedawca miły i kompetentny, doradzi. Nie wciska ryb na siłę a i upust na 5 rybach dał kolosalny. Aulonocara stuartgranti Ngaran F1 Aulonocara sp. hansbaenschi red flash Aulonocara jacobfreibergi "Mamelela" Lemon Jake Copadichromis azureus F1 Aulonocara firefish Ryby od sprzedawcy na filmikach w moim baniaku
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 9 Lipca 2015 #26 Opublikowano 9 Lipca 2015 Bardzo ładne rybki. Ja też tam zawitam w sierpniu.
pablojogi Opublikowano 9 Lipca 2015 #27 Opublikowano 9 Lipca 2015 ja czekam na dostawę ryb pod koniec lipca, kontakt telefoniczny był, gość spoko:-)
MatiK Opublikowano 9 Lipca 2015 #28 Opublikowano 9 Lipca 2015 Nie wciska ryb na siłę To też zauważyłem, nie ma wciskania byle sprzedać, były pytania do jakiego zbiornika idą ryby i z jakimi gatunkami mają być trzymane, tak powinno być w pozostałych hodowlach. ja czekam na dostawę ryb pod koniec lipca, kontakt telefoniczny był, gość spoko:-) Mówiłem 1
krzysiutoja Opublikowano 10 Lipca 2015 #29 Opublikowano 10 Lipca 2015 Aulonocara stuartgranti Ngaran F1 Aulonocara sp. hansbaenschi red flash Aulonocara jacobfreibergi "Mamelela" Lemon Jake Copadichromis azureus F1 Aulonocara firefish Rzeczywiście obsada do 300 l REWELACJA
jkrystian@gmail.com Opublikowano 10 Lipca 2015 #30 Opublikowano 10 Lipca 2015 Aulonocara stuartgranti Ngaran F1 Aulonocara sp. hansbaenschi red flash Aulonocara jacobfreibergi "Mamelela" Lemon Jake Copadichromis azureus F1 Aulonocara firefish Rzeczywiście obsada do 300 l REWELACJA A kto napisał że do 300l ?
Rekomendowane odpowiedzi