piotriola Opublikowano 17 Lutego 2014 #1 Opublikowano 17 Lutego 2014 http://www.aquaafrika.com/index.php/przyjaciele
Jargos Opublikowano 17 Lutego 2014 #2 Opublikowano 17 Lutego 2014 słyszałem o tym importerze ryb dużo dobrego ! fajnie, że na północy Polski coś się dzieje !
tomek-o26 Opublikowano 17 Lutego 2014 #3 Opublikowano 17 Lutego 2014 Właśnie zakupiłem u nich 7 copadichromisów virginalis Gold crest. Dojechały do Krakowa w bardzo dobrym stanie (przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona).
Gość Opublikowano 24 Maja 2014 #4 Opublikowano 24 Maja 2014 Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś więcej na temat tego sprzedawcy ? Ich strona internetowa nie działa ,ale fanpage jest cały czas aktualizowany.
piotriola Opublikowano 24 Maja 2014 Autor #5 Opublikowano 24 Maja 2014 Zakupiłem u nich ryby i jestem zadowolony, duży wybór. Nie jest to typowy sklep, musisz się umówić. 883 651 666 Malawi, do Tanganiki numeru nie znam.
tomek-o26 Opublikowano 24 Maja 2014 #6 Opublikowano 24 Maja 2014 Mają na razie przebudowę i ogólne zmiany logistyczne, także na razie stronka nie działa.
hubn Opublikowano 25 Września 2014 #7 Opublikowano 25 Września 2014 Dotarły do mnie wczoraj ryby zakupione w aquaafrika. Bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone. Sprzedawca godny polecenia - uczciwy a i bonusik dostałem. Ryby jak na dziś są w bardzo dobrej kondycji.
Kshyhu87 Opublikowano 25 Września 2014 #8 Opublikowano 25 Września 2014 Jak oni to wysyłają? Dla mnie zakup ryb przez neta to nowość :-) jestem ciekawy czy do Gniezna są w stanie wysłać ryby.
hubn Opublikowano 26 Września 2014 #9 Opublikowano 26 Września 2014 Jak oni to wysyłają? Dla mnie zakup ryb przez neta to nowość :-) jestem ciekawy czy do Gniezna są w stanie wysłać ryby. Worki zabezpieczone + styropianowe pudełko. Jeżeli jest bezpośrednie połączenie PKS lub PKP Gdańsk-Gniezno to nie ma problemu. Zadzwoń - porozmawiaj.
rebelde Opublikowano 28 Września 2014 #10 Opublikowano 28 Września 2014 ja również pozdrawiam Sebastiana z AQUAAFRIKA ryby odebrałem w sobotę rano (przesyłka pkp), zapakowane bardzo profesjonalnie, kazda ryba w osobnym podwójnym worku, worki napełnione tlenem, zabezpieczone przed przemieszczaniem w styropianowym pudle, kondycja ryb znakomita, ryby żywe bez oznak chorobowych, polecam polecam
Rekomendowane odpowiedzi