MatiK Opublikowano 10 Lipca 2015 #31 Opublikowano 10 Lipca 2015 A kto napisał że do 300l ? No kolego, Ty masz taki litraż w stopce, wcześniej nie zauważyłem, rzeczywiście trochę muszą mieć u Ciebie ciasno... Krzysiutoja, ja opisywałem tylko swoją sytuację
jkrystian@gmail.com Opublikowano 10 Lipca 2015 #32 Opublikowano 10 Lipca 2015 Mój baniak jest nietypowy rośnie razem z rybami Ryby urosną baniak też urośnie.
japko Opublikowano 14 Lipca 2015 #33 Opublikowano 14 Lipca 2015 Wracając z wakacyjnego wypadu kupiłem u Sebastiana wyrośnięty już trochę harem Maison reefa (1+3), rybki po 8 godzinach dotarły do nowego domku w świetnej kondycji. Polecam zakupy u Sebastiana, bardzo sympatyczny człowiek, nie było dla niego problemem otworzyć hodowlę wczesnym rankiem w niedzielę. Z zakupu jestem bardzo zadowolony, polecam !
JEFFIK Opublikowano 11 Października 2015 #34 Opublikowano 11 Października 2015 Właśnie odebrałem przesyłkę swoich nielicznych predatorków od Pana Sebastiana z Aquaafrika. Przyjechały Nimbochromis Livingstonii 6szt (miały być 3-5 a mają nie mniej niż 5cm więc miłe zaskoczenie) i Buccochromis Rhoadesi "yellow" 6szt 3-5cm. Ryby zapakowane w pojemnik styropianowy a każda sztuka ładnie opakowana oddzielnie po 2 worki na rybę. Nie chcę tu za dużo "lukrować" ale tak dobrego kontaktu telefonicznego jeszcze nie miałem z żadnym dostawcą i nie tylko ryb. Nawet dostałem informację, że ryby właśnie wślizgnęły się w cieplutki przedział konduktorski;) Widać zaangażowanie i profesjonalizm więc z czystym sumieniem mogę polecić firmę AQUAAFRIKA:) 1
pablojogi Opublikowano 12 Października 2015 #35 Opublikowano 12 Października 2015 ja czekam na samice Hary od nich i jak będą to też zamawiam:-)
marcin1ja1 Opublikowano 12 Października 2015 #36 Opublikowano 12 Października 2015 Właśnie odebrałem przesyłkę swoich nielicznych predatorków od Pana Sebastiana z Aquaafrika. Przyjechały Nimbochromis Livingstonii 6szt (miały być 3-5 a mają nie mniej niż 5cm więc miłe zaskoczenie) i Buccochromis Rhoadesi "yellow" 6szt 3-5cm. Ryby zapakowane w pojemnik styropianowy a każda sztuka ładnie opakowana oddzielnie po 2 worki na rybę. Nie chcę tu za dużo "lukrować" ale tak dobrego kontaktu telefonicznego jeszcze nie miałem z żadnym dostawcą i nie tylko ryb. Nawet dostałem informację, że ryby właśnie wślizgnęły się w cieplutki przedział konduktorski;) Widać zaangażowanie i profesjonalizm więc z czystym sumieniem mogę polecić firmę AQUAAFRIKA:) U mnie było podobnie. Jakość zapakowania ryb była idealna. Ryby w bardzo dobrej kondycji. Samiec nawet nie zdążył się odbarwić. Rozmiar ryb zgodny z deklaracją. Również mogę polecić z czystym sumieniem. 1
Gdynianin Opublikowano 12 Października 2015 #37 Opublikowano 12 Października 2015 Podajcie proszę adres strony www aquaafrica - ten podany w wątku nie działa
MatiK Opublikowano 12 Października 2015 #38 Opublikowano 12 Października 2015 On nie ma strony, możesz go znaleźć na allegro... -- dołączony post: ja czekam na samice Hary od nich i jak będą to też zamawiam:-) Pablo, ja mam od nich Hary i mogę Ci powiedzieć, że na pewno nie będziesz zawiedziony
pablojogi Opublikowano 12 Października 2015 #39 Opublikowano 12 Października 2015 wiem Matik ale obecnie mają tylko samce także muszę co jakiś czas dzwonić i się dowiadywać o samice:-)
erykp Opublikowano 10 Listopada 2015 #40 Opublikowano 10 Listopada 2015 Już po raz kolejny zakupiłem tam ryby i jestem bardzo zadowolony. Szczerz polecam, gość wie co mówi i nie wali ściemy jak niektórzy w sklepach
Rekomendowane odpowiedzi