stan Opublikowano 17 Stycznia 2014 #21 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Stan, za zawory płaciłem koło 13 zł, ale maja sporą średnicę przelotu w kuli (coś kolo 1,5 cm) Misiu można prosić o link - plisssssssssss !! A 15mm przelotu jak znalazł - mnie pasuje !
nabe Opublikowano 17 Stycznia 2014 #22 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wygląda zupełnie fajnie. Będzie na co popatrzeć.
harisimi Opublikowano 18 Stycznia 2014 #23 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Super projekt i super relacja ... ja niestety w pracy baniaka mieć nie mogę, jednak wszyscy co mogą powinni mieć właśnie taki układ jak Misiek. Akwarium a nad akwarium nasz kalendarz .
Misiek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor #24 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pozostaje mi się tylko cieszyć jeśli się Wam podoba. Bo to oznacza, że wykonałem dobrą robotę Stan, mój kolega pracuje w hurtowni, chyba nie mają strony. Napisz na pw co Cie interesuje to go dopytam o szczegóły. W razie potrzeby zawsze mogę Ci coś od niego przesłać. W dniu wczorajszym szkło zostało zarybione zgodnie z planem - Aulonocara stuartgranti sp. Chilumba 3+3 (około 6 cm). Na razie wybarwia się jeden samiec. Liczę, że wśród śledzików będą jeszcze dwaj panowie. - Labidochromis caeruleus 10 sztuk młodzieży Jak dotąd jestem mega zadowolony z aulonocary. Uważam że wybór tej ryby był świetną decyzją. Już nie mogę się doczekać gdy podrośnie i pokaże pełnię ubarwienia. Początkowo to głównie aulony zaszyły się w skałach, z czasem zaczeły nabierać śmiałości. Wszystkim oglądającym bardzo podobają się też cytrynowe yellow. A oto kilka zdjęć i krótkie filmiki z pierwszego dnia ryb w akwarium. Zdjęcia wykonane telefonem. Przyczajony tygrys, ukryty smok ksywka cykor I jedna fota z lampą. Udało się popełnić kilka filmików. [ame] [/ame] [ame] [/ame] I jeden nakręcony z lampą, wyciąga więcej koloru z ryby [ame] [/ame] 6
harisimi Opublikowano 19 Stycznia 2014 #25 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Będzie pięknie jak się 3 samce wybarwią a yellow podrosną
pablojogi Opublikowano 19 Stycznia 2014 #26 Opublikowano 19 Stycznia 2014 aulony super, też je mam ale inne, akwa szacun bardzo ładnie urządzone:-)
AKWA ŁOBUZ Opublikowano 20 Stycznia 2014 #27 Opublikowano 20 Stycznia 2014 SYLVANIA AQUASTAR T8 F30W/174 - 10000K nie zmienia koloru piasku na lekko żółty? tak patrząc oczami, nie aparatem
Misiek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor #28 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zmienia z żółtego na biały. Ten sam piasek mam w 220, możesz zobaczyć jak wygląda z normalną białą świetlówką. To piach do piaskownic sprzedawany w OBI i normalnie jest żółty.
AKWA ŁOBUZ Opublikowano 20 Stycznia 2014 #29 Opublikowano 20 Stycznia 2014 To dobry efekt. Sam w tym tygodniu chce skończyc swoje nowe malawi i mam kilka świetlówek różnych ale dopiero będę sprawdzał efekt jak zaleje. Póki co ustawiam na sucho i też mam Sylvanie różne ale mi w jednym aqouastar zmienił akwarium na lekko cukierkowe ale to tez przez czerwony piaskowiec z tym, że ta cukierkowość odbiła sie na barwie dna.
Misiek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor #30 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wyobraźcie sobie, że od kilku godzin te Aulony się trą... A wydawało mi się, że są jeszcze za młode. Jedna samica ma już wypchane podgardle i co chwile kuszona przez samca wraca za kamień, gdzie urządzają sobie tą orgię
Rekomendowane odpowiedzi