Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żebym miał tylko dobry aparat a nie pstrykał telefonem

Zamówiłem 2 komplety diodek jak się przepalą to wymienię. Poprzednie wytrzymały 4 miesiące. Zobaczę ile te wytrzymają.

• 1 rok później...
Opublikowano

Akwarium bardzo ładne. Dziwi mnie tylko "biaława" woda. Jestem na to wyczulony więc rzuciło mi się w oczy. Ryby też takie spokojne jakby spały :) Moje to jakieś warioty bo jak filmuję to nie latają od boku do boku.

Opublikowano

Ryby akurat szykowały się spać widać to pod koniec filmu jak gasną poszczególne naświetlacze i zostaje jeden więc dlatego takie spokojne szukają powoli kryjówek. Co do białawej wody to może dlatego że dwa dyfuzory młócą wodę

Opublikowano

narbybku bardzo mało w rzeczywistości nie ma tam wielu kryjówek, przeżywa 1 na 100 od roku przybyło może 5 sztuk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No ładne, ładne :). Obsada ciągle jak ta ze stopki ? Bo jakoś ta fotografia myli albo widzę też inne gatunki.

Opublikowano

obecna obsada to:

6 sztuk Pseudotropheus socolofi prawdopodobnie 5 samców lub samic nie wiem, będę redukował przynajmniej 2 sztuki ponieważ 3 sztuki obrały rewiry i 3 sztuki zmieniły barwę

2+8 pseudotropheus saulosi

4 Pseudotropheus sp. acei Luwala Reef do oddania prawdopodobnie same samice ponieważ już miały młode

6 Pseudotropheus elongatus neon spot

8 Melanochromis cyaneorhabdos -maingano układ 3+5 ale jeden piękny dominujący samiec

2+5 Maylandia Estherae red red

3+5 Labidochromis caeruleus do oddania 2 samce