Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zupełnie z innej beczki. Piosenki ojca to moja młodość, a to nagranie "dzieciaków" Kuby Sienkiewicza. Zawsze aktualna "Huśtawka" Jacka Kleyffa. Dla mnie rewelacja:

• Lubię to 1
Opublikowano
8 godzin temu, tuptas napisał:

Zupełnie z innej beczki. Piosenki ojca to moja młodość, a to nagranie "dzieciaków" Kuby Sienkiewicza. Zawsze aktualna "Huśtawka" Jacka Kleyffa. Dla mnie rewelacja:

A to jest koncert z playbaku czy słowa nie nadążają za filmem? Na początku myślałem, że to Anna Wyszkoni śpiewa. 😉 

Opublikowano
3 minuty temu, Mortis napisał:

A to jest koncert z playbaku czy słowa nie nadążają za filmem?

U mnie synchronizacja jest w porządku. Karol spróbuj zmienić rozdzielczość filmu na słabszą, być może Twoja karta graficzna nie nadąża za kartą dźwiękową?;)

• Lubię to 2
Opublikowano
23 minuty temu, Bartek_De napisał:

U mnie synchronizacja jest w porządku. Karol spróbuj zmienić rozdzielczość filmu na słabszą, być może Twoja karta graficzna nie nadąża za kartą dźwiękową?;)

Muzę puszczałem przez bluetooth na wzmacniacz i fakt było opóźnienie. Teraz bezpośrednio na tel przesłuchałem synchronizacja jest ok. 

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy płyta była puszczona przez bluetooth na wzmacniacz, a już zupełnie nie wiem czy z odpowiednią prędkością.

Edytowane przez tom77
  • Lubię to 2
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@tom77wrzucił post gdzie na początku widzimy gramofon. Więc ja chcę się pochwalić, że od niedawna jestem posiadaczem nowego/starego analogowego sprzętu na którym mogę sobie słuchać muzyki. Sprzęt Sony T-25 rocznik 81 na oryginalnej wkładce. Sprzęt został lekko zmodyfikowany, obudowa w drewienku, zamontowane zostały gniazda RCA.

Nie jest to sprzęt audiofilski, ale myślę że na pierwszy krok w tym kierunku wystarczy. 😉 

Już niebawem odpalę znowu zbiornik, usiądę wygodnie w fotelu, zapalę fajkę z wiśniowym tytoniem, będę słuchał muzyki i obserwował ryby. Będą usatysfakcjonowane zmysły wzroku, zapachu i słuchu 😀

20200531_140846.jpg

20200531_141032.jpg

20200531_141436.jpg

20200531_143556.jpg

Edytowane przez Mortis
  • Lubię to 4
  • Zmieszany 1
  • 2 tygodnie później...