Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś więcej już wiadomo na w/w temat jesli chodzi o ilość chętnych do przyjazdu, noclegi itp :?:

Danielj - może i ja przyjade dzień wczesniej do pomocy przy akwa, jak i do sprawdzania jakości Twojego rumu 8)

No wiecie - rybka lubi pływać

Pozdrawiam

Adam

Opublikowano

zgadza sie - 26zl za wyrko bylo - ile jest w tym roku to sie dowiem - mysle ze mozna urzadzic nocleg w tym samym miejscu - jak sie nikt inny nie znajdzie to moze znowu zajme sie organizacja noclegu

Opublikowano

Adi słonko Ty moje najdroższe :oops:

nie bądź taka skromna

nie od dziś wiadomo - nikt tak dobrze nie zorganizuje nam czasu, spanka itd. Jak Ty :!:

Nie znam nikogo kto tego nie potwierdzi :twisted:

pamietasz jak rozmawialiśmy na ten temat czas jakiś temu - zróbmy mała sondę kto dojedzie i zamawiajmy całe piętro

hehe.. nie będzie nam strażnik zawracał głowy 8)

W tym roku przyjadę sam :D:D:D:D:wink:

Opublikowano

No to ja dorzucę od siebie.

W tym roku mamy stoisko tego samego rozmiaru, czyli 3x2. Staramy się aby w tym roku umieścili nas przodem do wejścia i bliżej innych akwarystycznych stoisk.

Rozmawiałem dzis z żyrafem. jakis czas temu rozmawial z cichlid press, i pod koniec sierpnia mamy się przypomniec. DOstaniemy od nich trochę materiałów, plakatów, ksiażek i tp. Oni beda mieli reklame a może i coś za naszym pośrednictwem sprzedadzą, a my będziemy mieli urozmaicone stoisko.

Należy też chyba wznowić akcję koszulki. W tym roku ucieszył bym sie gdyby byl na nich napis "ZOOBOTANIKA 2007".

Zarząd zastanawia się czy nie sfinansowac ich zakupu z pieniędzy klubowych, a potem kto chce ten sobie kupi. Zrobio by się rozpoznanie dla ocenienia rozmiaru zamówienia.

Zdecydowanie w tym roku trzeba by się zebrać więkrzą grupą w celu przygotowania stoiska. Przypominam że targi zaczynaja się już w piątek, a wiec piątek na pomaganie to juz trochę późno. W zasadzie wszystko powinno być gotowe do piątku rano.

Żyrciu ma tez nawiązać ponownie kontakt z Aquaboro. Może i w tym roku uda się, i wypożycza nam akwaria i sprzęt. Na wszelki wypadek niech każdy kto może uruchomi kontakty, i dowie się czy jest w stanie załatwić na kilka dni akwarium 375l lub więkrze, albo nawet lepiej kilka akwariów :)

W tym roku trzeba się bardziej przyłozyc do wystroju. Fototapeta i kilka kamieni to nie to o co chodzi w Malawi.

Zbieramy też pomysły na wystrój stoiska. Powinno być raczej ciemne, żeby podkreślić akwaria. myślę że stoisko powinno być osłonięte przynajmniej z 3 stron, w tym od góry. Akwaria w promieniach słonca wpadających przez okna na suficie nie wyglądają zbyt atrakcyjnie.

Wszystkie pomysły mile widziane, każdy sposób na podkreślenie naszej obecności wskazany.

Sam mam kilka pomysłów .. ale wiele z nich to niespodzianki .. ciiii :D

Kot.

Opublikowano

Oczywiście tak jak w zeszłym roku deklaruję swoją pomoc w przygotowaniach, ze zrozumiałych wzgledów nie mogę być we Wrocławiu przed piątkiem (chyba że macie dostęp do technologii teleportacji). Jednak akcja produkcji materiałów promocyjno filmowych przeprowadzona przez sysa z moim skromnym udziałem jest jak najbardziej realna - błagam tylko o więcej czasu na przygotowanie :) więcej niż jeden dzień !!!

Opublikowano

spoko, tam byla hm... super wyjatkowa okolicznosc, ale jak widac, rowniez z rzeczami praktycznie niemozliwymi radzisz sobie znakomicie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chcialem tylko potwierdzic |e formularz zgloszeniowy klubu zostal do wigoru wyslany i potwierdzonym czekamy na to a| okresla dokladna lokalizacje naszego stoiska.

|yraf skontaktowal si z aquaboro, i potwierdzili |e w tym roku te| nas wespr akwariami.

Je[li ktos ma jakies pomysly, lub jeszcze lepiej, jakies mozliwosci to wszelki wkald mile widziany. Je[li chodzi o ulotki to zdaje si |e mamy sporo z zeszlego orku, ale pytanie czy chcemy uzyc tych samychm generalnie wszelka pomoc mile widziana, ale jak zwykle najwiecej potrzeb jest w zakresie drukum

Kot.