Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:D następnej impprezy już nie omine, szczególnie że w moje urodziny:P

A więc już mogę powiedzieć do zobaczenia i zrobić jakąś ramke na rejestracje:)

Daniel może razem pojedziemy bo sam się zgubie:P

Opublikowano

Więc zapraszam do pięknego miasta i oczywiście na super wystawę na której zawsze jestem.

Oczywiście jako zwiedzający ale kto wie, może kiedyś jako wystawca :)

Opublikowano
Więc zapraszam do pięknego miasta i oczywiście na super wystawę na której zawsze jestem.

Oczywiście jako zwiedzający ale kto wie, może kiedyś jako wystawca :)

Wystarczy odrobina dobrej woli z Twojej strony i się ziści, podstawowym problemem podczas takich imprez jest to że wiele osób by chciało aby sie odbyły i aby klub aktywnie w nich uczestniczył tylko podczas realizacji mało kto chce klubowi w tym pomóc a tako pomoc kogos kto mieszka na miejscu jest konieczna. Poprzednie imprezy na miejscu koordynował wejderozmo za co wypada ponownie u podziękować :D i mam nadzieję ze jeśli dojdzie do podobnej realizacji w tym roku to równiez pomoże ale każda para rąk do pomocy sie przyda w tym MagMar twoja też.

Opublikowano

W tym roku mżonka obiecała , że wypuści mnie z domu na dłużej więc zjawię się do pomocy w piątek , więc na moje ręce można Mariusz liczyć :D:D:D

Opublikowano

Wejderozmo oczywiscie rownież w tym roku zaoferował swoją nieocenioną pomoc, więc przygotowanie stoiska znów będzie na wysokim poziomie :)

Opublikowano

Sys czy są już jakieś ruchy związane z targami ze strony Klubu?

Pytam , bo jeśli mógłbym w czymś pomóc to jestem chętny :D

Opublikowano

narazie nic oprocz ustalen z Vigorem, jak bedziemy miec potwierdzenie, to zaczniemy rozmawiac z potencjalnymi dostarczycielami zbiornikow i ryb :)

Opublikowano

Jeżeli tylko będziecie potrzebować mojej pary rąk chetnie pomogę!

Proszę o wiadomość kiedy i gdzie się stawić a napewno zrobie wszystko aby pomóc.

Nie dość, że będę mieć satysfakcję, że mój skromny udział przyczynił sie do szerzenia akwarystyki to potem fajnie jak będzie widać zadowolonych ludzi z podziwiania akwa.

No i nie ma jak poznać innych miłośników "na żywo" :))

Opublikowano

heh no to się spotkamy we wrześniu.. Tyle że ja będę tak niejako służbowo.. bo z pracy będziemy się wystawiać i nie wiem jak będę wyglądała z czasem i możliwością integracji... Ale miło będzię Was wszystkich znowu zobaczyć :)