Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście jeśli to co napisałem uważasz za brednie to przyjmuje do wiadomości Twój osąd choć się z nim nie zgadzam. Pozostawiam to ocenie innych bo my ... no cóż jesteśmy mało obiektywni. Pisałem to co myślałem ... a Twoją niechec do zaogniania konfliktu dość dziwnie wyraziłeś w pierwszym poście po powrocie. Myślę, ze nie tylko ja poczułem się lekko skonsternowany. Co do mojego kilkuletniego zniknięcia z KM to chyba lekko przesadziłeś bo ja w bardzo ogólnym tonie napisałem, że zniknąłem na sporo czasu, te sporo czasu to przerwy maksymalnie 4 miesięczne na Forum i aktywności raczej skokowe niż zupełne wycofanie się. Jednak nie działałem w Zarządzie to fakt ale jak może pamiętasz to ja podałem się do dymisji i nie chciałem uczestniczyć w życiu KM między innymi własnie z powodu braku czasu i tego że nie miałbym czasu czynić w KM tego co winien czynić członek zarządu. Historia z Tan - Malem była dziwna i faktycznie mnie podrażniła ale wybacz gdy wiedziałem, ze ja jestem zasłużonym członkiem bez zniżek a u wszystkich pozostałych którzy wg mnie nie płacili składek widniały statusy Klubowicz i jeszcze ktoś z zarządu wyjawił mi że Tan - Mal ma po tym weryfikować kto jest uprawniony to faktycznie mnie zabolało. Wasze wskazanie stanu faktycznego i poprawa statusów wszystko uporządkowała i z pokorą przyjąłem to co jednak było sprawiedliwe ... również uważam, ze nie powinno być jakichkolwiek ulg dla wszystkich członków zasłużonych. AJkbyś zmarnował czas na czytanie postów w których wyrażałem swoją opinię o obniżeniu składek to byś wiedział czym się kieruje ale nie sądzę abyś to przeczytał. Nadal nie widze przeczkola w filozofii dotyczącej finansowania KM i nadal nie dam się pociąć że mam rację w kwestii wzrostu przychodów po obniżeniu składek. Ja nie chciałem aby choć jedno słowo które tu padło pojawiło się publicznie jednak na Twój post musiałem odpowiedzieć bo było on z tych które nie powinny zostać bez odpowiedzi.

Kwestii mojej Prezesury raczej bym jeszcze nie rozstrzygał bo po pierwsze jeszcze nikt mnie nie wybrał na członka zarządu a po drugie ci członkowie zarządu jeszcze mnie nie wybrali na pierwszego spośród nich. Nie będę jednak chował głowy w piasek i powiem szczerze, że jeśli mnie ktoś wskaże i uzyskam odpowiednią ilość głosów to zdecydowałem się uczestniczyć w pracach zarządu dla jego dobra a nie własnego. Po prostu wierzę w tą grupę ludzi i szanse na rozwój. Czekam więc na decyzję Zarządu i jeśli uzna, ze powinno zostać tak jak jest to po prostu poczekam i nawet pomogę tam gdzie uznam, ze warto dla dobra KM.

Opublikowano

Jak wspomniałem, nie będę stał nikomu na przeszkodzie, nie ja także założyłem temat w tym dziale, choć się wypowiedziałem, skoro tyle złego narobiłem, byłem taki zły i do bani, to nie pozostaje mi nic innego jak wycofać się i życzyć powodzenia nowemu zarządowi. Szkoda, że pod stołem takie sprawy się mają, ciekawe tylko czy za rok nie pojawi się ktoś inny i nie postąpi w ten sam sposób. To tyle koledzy z mojej strony, bez odbioru.

Opublikowano

Przez przypadek natknąłem się na ten wątek. Nie powinienem zabierać głosu, bo nie jestem członkiem klubu. Mam nadzieję, że mój post nie przyczyni się do przerwania rozejmu świątecznego. Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że na forum hobbystycznym najważniejsza jest miła atmosfera, nerwów chyba każdy z nas ma wystarczającą ilość w pozostałych dziedzinach życia. Zobaczcie jak ludzie wracają nawet po długim czasie, po epizodach z innymi rybami i po różnych zawirowaniach życiowych.

Spokojnych Świąt!

Opublikowano

Tom masz 100% racji. Tez tak myslalem, chcialem by tak bylo. I tak wlasnie odroznilem pasjonatow od "pasjonatow".

Troche mi smutno, ze rzad osób ma postawe roszczeniowa. to nic Klubowi nie daje, a tworza się tylko niedomowienia. Spedzilem z Wami fajne 6 lat a nie zwyklem zalowac czegos co bylo.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Marcinie i Sławku nie twórzcie wizji atakujących pieniaczy po stronie waszych oponentów nie ja tego chciałem i jeśli nie pojawił by się post Msobo nie byłoby i moich. Jeśli macie ochotę możecie je nawet zaraz pokasować aby nie psuć atmosfery ... MI również nie jest miło i nie chciałbym aby ktoś po tym sporze z KM się wycofał. Jednak mleko się rozlało a moje zabiegi poza otwartą przyłbicą sprowadziły mnie do roli przedszkolaka ... otworzyłem więc przyłbice.

Opublikowano

Hari- moj post w ogole nie byl do Ciebie :]

Wojtku- zawsze Cie szanowalem i bede szanowal jako czlowieka, malawiste :)

Prawda jest taka, ze Rs sie wypalila, tu nie ma co kryc ;) Wiec moze lepiej dac szanse innym na dowodzenie :)?

Opublikowano

W ten świąteczny czas niech wiec pokój nastanie, nowe wybory niech dadzą Nam nowe szanse a trudno mi nie podziękować za tą decyzję która skończyła wojnę na paru warknięciach ;) a nie na totalnej rozwałce.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.