Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Zainspirowany wypowiedzią kolegi CoolPhone ( z resztą mojego ziomka ;) ),

Ogólnie poza niebieskim "nickiem" na forum KM nie oferuje w sumie nic więcej, poprawcie mnie jeżeli się mylę. Zero inicjatyw. Ktoś bezczelny zapytałby: "i za co tu płacić?"

ja z klubu na początku wyniosłem wiedzę, potem poznałem tu wielu świetnych ludzi, a najważniejsze to to że możemy się spotkać w realu, wymienić się doświadczeniami czy wciągnąć nosem tabakę. To są rzeczy które są ,przynajmniej dla mnie, ważne. Koszulki, kalendarze, gifty, zniżki dla klubowiczów to już trzeciorzędna sprawa jak nie dalsza .

pragnę zadać Wam, drodzy Klubowicze, Sympatycy i Goście następujące pytanie :

Czego oczekujecie od Klubu ?

Pragnę podkreślić, że Wasze wypowiedzi nie odbiją się negatywnie na stosunkach z Zarządem, także śmiało, cycki do przodu i pisać.

Proszę, by odpowiedzi zawierały konkretne treści a nie np.jakieś może konkursy, jakieś coś..bleee....

Działać !

Opublikowano

"czego oczekujesz ? spotkan, gratisow, wycieczek?"

Nie , nieczego takiego nie oczekuje .... i nie mam zadnej tzw postawy roszczeniowej ,ale pragne jedynie by galeria i forum znowu ozyly i zaczelo sie wreszczie cos tutaj dziac.!!!!

Przed ostatnimi wyborami do zarzadu kandydaci wiele deklarowali obiecywali zmiany ,konkursy itd.

Ostatni konkurs "Miss Malawi 2013" ,wybor zdjec do kalendarza i jego...druk to chyba jest najlepszy przyklad i "wizytowka" dzialalnosci

klubowej ... to naprawde jest zenujace .

Myslalem , ze powolany Zarzad jest nie tylko po to by administrowac ale przede wszystkim by animowac dzialalnosc klubu!!? ...ale sie chyba pomylilem....:(

Opublikowano
post- lecz pytanie bylo inne.czego oczekujesz ? spotkan, gratisow, wycieczek?

Cenna uwaga bo faktycznie się zrobił OT. Podpiąłem tę wypowiedź na zasadzie wyjątku do wątku z ankietą.

Jeśli chodzi o moje oczekiwania wobec Klubu to formułuje je na bieżąco w dziale dla Klubowiczów.

Opublikowano

Nawiązując do moich odpowiedzi udzielonych w ankicie:

Kiedyś jak dobrze pamiętam składka wynosiła 40zł, gdy chciałem przystąpić do klubu nagle został zmieniony regulamin podnosząc pzy okazji stawkę do 70zł. Jest to moim zdaniem zbyt dużo pieniędzy jak za zmianę statusu na forum.

Moim zdaniem gdyby stawka była mniejsza to klubowiczów byłoby więcej (może się mylę) a co za tym idzie klub miałby więcej pieniędzy.

Szczerze powiedziawszy to nie wiem czego oczekiwać od klubu, może nawet jest OK tak jak jest, ale ze strony użytkownika wgląda to tak jakby klubowicz był zwykłym użytkownikiem tylko ze zmienionym statusem.

Nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć jak to wygląda "od kuchni" (tak na zachętę) przez jeden dzień. W tą środę mam wolne:p

Opublikowano

Ja chcialbym aby zarzad klubu wstawial posty z trescia ustalen. Nic wielkiego ale ja na przyklad chcialbym wiedziec o czym sie debatuje, co sie ustala. Nie chce wiedziec tego aby krytykowac lecz po to aby wiedziec co w trawie piszczy.

Druga sprawa jest taka ze chcialbym miec mozliwosc kupienia jakiegos gadzetu klubowego. Breloczek maly do kluczy, jakas naklejka. Albo na przyklad paczke 25 naklejek z ladnymi pyszczakami. To takie drobnostki ale dalyby mi duzo radosci.

Oto czego oczekuje, a raczej to co bym chcial, bo oczekiwac to chyba nie powinienem, skoro czlonkiem klubu nie jestem.

Wysłane z LG L9

Opublikowano

Zdrowy zab jestes tutaj chyba jednym z ostatnich ktory probuje jeszcze to wszystko szarpnac , rozruszac (czy to fb czy akcja gadzet) i chwala Ci za to!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.